Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Διάσημος φωτογράφος κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση μοντέλων

Διάσημος φωτογράφος κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση μοντέλων
Υπόλογος για σεξουαλική παρενόχληση μοντέλων βρίσκεται ο κορυφαίος φωτογράφος των διασήμων, Τέρι Ρίτσαρντσον, καθώς διάσημο μοντέλο τον κατηγορεί ότι της ζήτησε να κάνουν σεξ προκειμένου να τη φωτογραφίσει.

Ως απόδειξη της καταγγελίας της, το μοντέλο Έμα Άπλετον ανάρτησε στο Twitter ένα screen shot από το μήνυμα που ισχυρίζεται ότι της έστειλε ο φωτογράφος στο κινητό της το περασμένο Σαββατοκύριακο, στο οποίο της έγραφε πως αν έκαναν σεξ, θα κανόνιζε να φωτογραφηθεί στη Βίβλο της μόδας, την αμερικανική Vogue.
«Το μήνυμα είναι ψευδές», δήλωσε η εκπρόσωπος του Ρίτσαρντσον, Κάντις Μαρκς στην ιστοσελίδα BuzzFeed και πρόσθεσε: «Ο Τέρι δεν έστειλε ποτέ κάτι τέτοιο στην Άπλετον».
Ο διάσημος φωτογράφος, ο οποίος πρόσφατα σκηνοθέτησε το βιντεοκλίπ «Wrecking Ball», του teen icon Μάιλι Σάιρους, ενώ έχει φωτογραφίσει τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας και του θεάματος, έχει και στο παρελθόν κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση από μοντέλα, τις οποίες ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά.
Τον περασμένο Μάρτιο ένα άλλο μοντέλο, η Σαρλότ Γουότερς, είχε υποστηρίξει ότι ο Ρίτσαρντσον της είχε ζητήσει να κάνουν στοματικό έρωτα. Τότε ο φωτογράφος είχε γράψει επιστολή στην Huffington Post με τίτλο «Διορθώνοντας τις φήμες», όπου διέψευδε τον παραπάνω ισχυρισμό λέγοντας ότι υφίσταται ένα «συναισθηματικά φορτισμένο κυνήγι μαγισσών».
Αν και μέχρι στιγμής δεν του έχουν αποδοθεί κατηγορίες, μετά τον σάλο που προκλήθηκε, η αμερικανική Vogue επιβεβαίωσε ότι δεν έχει «κανένα σχέδιο» να συνεργαστεί με τον φωτογράφο στο μέλλον.
.newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες