Κυριακή 20 Απριλίου 2014

Nεοναζί του Δεξιού Τομέα σκότωσαν 4 άοπλους ρωσόφωνους στο Σλαβιάνσκ


 
 
To πρώτο θερμό επεισόδιο είχαμε στο Σλαβιάνσκ καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, μέλη της παραστρατιωτικής ναζιστικής οργάνωσης "Δεξιός Τομέας" άνοιξαν πυρ κατά άοπλων ρωσοφώνων!

Όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό κανάλι Rossiya 24 όλα συνέβησαν όταν τέσσερα αυτοκίνητα πλησίασαν σημείο ελέγχου των διαδηλωτών. Οι ένοπλοι επιβάτες τους άνοιξαν πυρ κατά των άοπλων διαδηλωτών σκοτώνοντας τέσσερις και τραυματίζοντας σοβαρά άλλον έναν.
Στο σημείο έσπευσε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ομάδα των δυνάμεων αυτοάμυνας που βρίσκονταν στην πόλη, οι οποίοι με τη σειρά τους άνοιξαν πυρ κατά των δραστών της επίθεσης σκοτώνοντας δύο από αυτούς.
Στη συνέχεια φέρονται να κατέλαβαν δύο από τα αυτοκίνητα των επιτηθέμενων στα οποία βρέθηκαν, κατά τις ίδιες πληροφορίες πυρομαχικά, εκρηκτικά και αερωφοτογραφίες της πόλης του Σλαβιάνσκ.
Πρόκειται για το πρώτο θερμό επεισόδιο μετά την τετραμερή συμφωνία που υπέγραψαν την Μ. Πέμπτη Ρωσία, Ουκρανία, ΗΠΑ και ΕΕ βάσει της οποίας θα προχωρούσε η αποκλιμάκωση της έντασης στις ανατολικές επαρχίες της Ουκρανίας.
 defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες