Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Σοκ στο «The Voice»: Γονείς είδαν τα πορνό του κριτή για να αναγνωρίσουν τα παιδιά τους!

1464788Παγκόσμιο το σοκ αλλά και έντονα φορτισμένες οι στιγμές που ζουν οι γονείς μικρών παιδιών στη Ρουμανία, τα οποία συμμετείχαν στη διεθνή επιτυχία «The Voice Kid».

Οι γονείς αναγκάστηκαν να παρακολουθήσουν πορνό με ιδιαίτερα σκληρό υλικό και αποτρόπαιο, μιας και αφορούσε παιδιά, για να δουν αν τα δικά τους παιδάκια έπεσαν θύματα του δασκάλου μουσικής και κριτή του ρουμανικού «The Voice» Λούσιαν Νταρί! Όλα ξεκίνησαν όταν οι γονείς μιας μαθήτριας κατήγγειλαν τον μουσικό για ασέλγεια στην κόρη τους.
Η αστυνομία τον συνέλαβε στη βορειοανατολική πόλη Πιάτρα Νεμτ και κατάσχεσε τον υπολογιστή του. Εκεί βρέθηκε πλήθος αρχείων με παιδικό πορνό, στα οποία εμπλέκονταν κυρίως κορίτσια ηλικίας μεταξύ 6 και 7 ετών.
Καθώς στα βίντεο φαίνονταν τα πρόσωπα των κοριτσιών, οι γονείς αναγκάστηκαν να τα παρακολουθήσουν, προκειμένου να βεβαιώσουν αν τα παιδιά τους είχαν πέσει θύματα!
Μάλιστα, όλοι ζήτησαν ψυχολογική υποστήριξη μετά τη συμφωνία που έκαναν με τις Αρχές να παρακολουθήσουν τα βίντεο με τα παιδικά πορνό.
Αρκετές από τις μαθήτριες αναγνωρίστηκαν από τους γονείς τους, οι οποίοι ζήτησαν ιατρική βοήθεια για να ξεπεράσουν το σοκ της παρακολούθησης των βιασμών των παιδιών τους.
Η ιστορία είναι αποτρόπαιη και φρικιαστική, και αναμένεται τόσο η απόφαση της δικαιοσύνης όσο και ο χλευασμός της κοινής γνώμης, για τόσες οικογένειες που ζουν την απολυτή δυστυχία και για τόσα κοριτσάκια που βίωσαν τη φρίκη στα χέρια του δασκάλου που εμπιστεύονταν...
(zougla)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες