Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Σοκ: Μητέρα ανάγκασε την κόρη της να «κοιμηθεί» με 1.800 άντρες!

poΜια «ζωή - εφιάλτη» περιγράφει ότι έζησε μια γυναίκα από την Ουαλία, όταν ήταν ανήλικη, αφού από επτά μέχρι 18 ετών έζησε την σεξουαλική κακοποίηση στα χέρια της μητέρας της που
ανήκε σε θρησκευτική αίρεση, αλλά και στα χέρια του αρχηγού της αίρεσης.
Το σπίτι του αρχηγού της θρησκευτικής αίρεσης στην Ουαλία
Η γυναίκα έδωσε συνέντευξη στην βρετανική εφημερίδα Daily Mail με το ψευδώνυμο Annabel Forest και περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη όλα αυτά τα χρόνια και πώς η ίδια της η μητέρα την εξανάγκαζε να συμμετέχει σε ομαδικά όργια «για το καλό της θρησκευτικής αίρεσης»! Η κοπέλα αποκάλυψε ότι μέχρι να γίνει 18 ετών είχε εξαναγκαστεί από τη μητέρα της να κοιμηθεί με 1.800 άντρες και να μαζεύει χρήματα για την αίρεση...
Ο Colin Batley οδηγείται στη φυλακή
Η Annabel σε ηλικία επτά ετών παρακολούθησε για πρώτη φορά με το ζόρι τη μητέρα της, Jacqueline Marling να κάνει σεξ με τον αρχηγό της αίρεσης, Colin Batley, όταν έγινε 11 ετών βιάστηκε δύο φορές από τον αρχηγό της αίρεσης και τρία χρόνια αργότερα η μητέρα της την εξανάγκασε να πάρει μέρος σε ομαδικό σεξ στο σπίτι τους στην Ουαλία, στο οποίο συμμετείχε και η μητέρα της!
Το 2011 η μητέρα της κοπέλας δικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 12 ετών, ενώ ο αρχηγός της αίρεσης δικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 11 ετών με την κατηγορία της κατά συρροή σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου. Η σύζυγος του αρχηγού της αίρεσης Elaine δικάστηκε επίσης μαζί με μία ιερόδουλη, αφού και αυτές έπαιρναν μέρος στα ομαδικά όργια, στα οποία εξανάγκαζαν και άλλα παιδιά να συμμετέχουν.
Η Annabel Foerst διηγείται ότι σε ηλικία 17 ετών έμεινε έγκυος από τον πατριό της και ένα χρόνο αργότερα έφυγε από το σπίτι της μητέρας της για να μην επιστρέψει ποτέ ξανά. Η γυναίκα είναι σήμερα μητέρα δύο παιδιών και ζει στη βόρεια Αγγλία. Πρόσφατα έγραψε το βιβλίο «The Davil at the Doorstep» (Ο διάβολος στο κατώφλι), μέσα στο οποίο περιγράφει την φρικιαστική ζωή που πέρασε στα χέρια της μητέρας της και των υπόλοιπων μελών της θρησκευτικής αίρεσης.
Η γυναίκα δηλώνει ότι έγραψε το βιβλίο με σκοπό να μη ζήσουν άλλα παιδιά αυτά που έζησε η ίδια και περιγράφει τον εαυτό της εκείνη την εποχή ως «μαθήτρια το πρωί και σκλάβα του σεξ το βράδυ»!
(protothema)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες