Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Πασίγνωστος ηθοποιός ομολόγησε ότι βίασε ανήλικα κορίτσια

- Νewsbomb Τελευταία ανανέωση: Τετάρτη 08 Οκτωβρίου 2014 10:37
Πασίγνωστος ηθοποιός ομολόγησε ότι βίασε ανήλικα κορίτσια
Πρόκειται για έναν ηθοποιό που έγινε ευρέως γνωστός από το ρόλο του πολύτεκνου πατέρα και κληρικού στην τηλεοπτική σειρά «Στον Έβδομο Ουρανό» - η οποία έχει προβληθεί και στην Ελλάδα.
Τώρα, ο Στίβεν Κόλινς αποκαλύπτει ότι είναι παιδεραστής, σε μια ομολογία που σόκρατε την οικογένεια του, αλλά και τον κόσμο, καθώς έκανε το γύρο του κόσμου.
Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο ηθοποιός, στο πλαίσιο δικαστικής διαμάχης για το διαζύγιό του από την Φέι Γκραντ. Μάλιστα, η ίδια η εν διαστάσει σύζυγος ήταν εκείνη που τον άκουσε να παραδέχεται ότι είχε σεξουαλικές επαφές με ανήλικα κορίτσια και απευθύνθηκε σε ειδικό για να «πολεμήσει» το πάθος του.
Σε ηχογραφημένη συνομιλία του Κόλινς με τον ειδικό που είδε το φως της δημοσιότητας, ο ηθοποιός παραδέχεται ότι έκανε σεξ με ένα 11χρονο κορίτσι στη Νέα Υόρκη, το οποίο, μάλιστα, είχε συγγενική σχέση με την εν διαστάσει σύζυγό του. «Της χάιδεψα το χέρι και το έβαλα πάνω στα γεννητικά μου όργανα», περιγράφει.
Μάλιστα, δε δίστασε να παραδεχθεί ότι συνέχισε να ασελγεί πάνω στο κορίτσι για άλλα δύο χρόνια, μέχρι την ηλικία των 13 ετών. Πέραν αυτού, ο ηθοποιός εξομολογείται πως ικανοποίησε τις αρρωστημένες του ορέξεις με ένα ανήλικο κορίτσι που ζούσε στην γειτονιά του στο Λος Άντζελες, από το οποίο ζήτησε συγγνώμη χρόνια αργότερα, αλλά και με μία 12χρονη στη Νέα Υόρκη.
Η Αστυνομία της Νέας Υόρκης διεξάγει έρευνα πλέον, καθώς η μαγνητοφωνημένη συνομιλία βρίσκεται στα χέρια της. Στόχος είναι να εντοπιστούν τα κορίτσια που έπεσαν θύματα του Κόλινς, με τον ίδιο να έρχεται αντιμέτωπος με την Δικαιοσύνη.
.newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες