Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Εξαγριωμένο πλήθος έγδυσε και έδεσε με σελοφάν ληστή στη Χιλή


57014520452Να τιμωρήσουν... υποδειγματικά τον άνθρωπο που επιχείρησε να ληστέψει έναν συνταξιούχο, αποφάσισαν δεκάδες κάτοικοι, στο Σαντιάγο της Χιλής.

Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, το εξαγριωμένο πλήθος, όχι μόνο έγδυσε, αλλά έδεσε και με σελοφάν σε μια κολόνα, στο κέντρο μιας πλατείας τον 32χρονο Βαλεντίνο Μπαρέρα, ο οποίος προ ημερών επιχείρησε να ληστέψει έναν ηλικιωμένο, υπό την απειλή μαχαιριού.
Με τα κινητά στα χέρια, περαστικοί, τουρίστες και κάτοικοι της πόλης άρχισαν να φωτογραφίζουν τον άντρα, ενώ αρκετοί τράβηξαν το περιστατικό σε βίντεο, χρησιμοποιώντας τα κινητά τους τηλέφωνα.
Τα βίντεο και οι εικόνες με τον ταπεινωμένο ληστή αναρτήθηκαν στο Διαδίκτυο και μέσα σε λίγες ώρες άρχισαν να κάνουν τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, προκαλώντας σε πολλές περιπτώσεις έντονες αντιδράσεις, όσον αφορά στον τρόπο που επέλεξαν οι κάτοικοι να τιμωρήσουν τον άντρα και το γεγονός ότι δεν άφησαν τις αρχές και τη δικαιοσύνη να κάνουν τη δουλειά τους.
Replay
Share
Powered by
reEmbed
Report an issue
Όπως έγινε γνωστό, άντρες της αστυνομίας της πόλης έφτασαν στο σημείο 20 λεπτά αργότερα και όταν βρήκαν τον άντρα δεμένο και γυμνό, τον ρώτησαν τι είχε συμβεί. Ωστόσο, εκείνος αρνήθηκε να τους δώσει κάποια απάντηση και απλά τους παρακάλεσε να τον ελευθερώσουν.
Αφού τον βοήθησαν να ελευθερωθεί από το σελοφάν και να φορέσει τα ρούχα του, οι αστυνομικοί μετέφεραν τον 32χρονο σε αστυνομικό τμήμα.
Όμως ο άντρας αφέθηκε ελεύθερος, αφού ο ηλικιωμένος ο οποίος είχε δεχθεί επίθεση από τον Μπαρέρα δεν κατέθεσε μήνυση, ικανοποιημένος -προφανώς- από την υποδειγματική τιμωρία του δράστη...
(protothema)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες