Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Συνελήφθη ο Αλβανός πιστολέρο του Μικρολίμανου


Μετά από επιχείρηση των ΕΚΑΜ στο Γουδί


Πιάστηκε από την αστυνομία ο Αλβανός Αρμπέρ Μπάκο ο οποίος τα ξημερώματα του Σαββάτου έσπειρε τον τρόμο στο Μικρολίμανο του Πειραιά, πυροβολώντας μέσα σε μπαρ και τραυματίζοντας 15 θαμώνες. Ο δράστης, που συνελήφθη στο Γουδί, δεν έφερε αντίσταση.
bako11Ο Αλβανός πιστολέρο Αρμπέρ Μπάκο βρίσκεται πλέον στα χέρια της αστυνομίας. Να θυμίσουμε ότι ο Μπάκο νωρίς το Σάββατο (Παρασκευή βράδυ) έσπειρε τον τρόμο σε μπαρ στο Μικρολίμανο του Πειραιά πυροβολώντας μέσα σε μπαρ και τραυματίζοντας 15 ανθρώπους.

Έπειτα από επιχείρηση των ΕΚΑΜ, περίπου στις 12:30 το μεσημέρι, ο Αλβανός κακοποιός συνελήφθη σε διαμέρισμα στο Γουδί, κοντά στην εκκλησία του Αγίου Θωμά. Η επιχείρηση έγινε σε ημιυπόγειο διαμέρισμα, όπου ο 31χρονος κοιμόταν. Κατά τη σύλληψή του δεν προέβαλε αντίσταση. Μαζί του ήταν ένας ακόμη Αλβανός, ο οποίος τον κάλυπτε. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τον αναγνώρισε ένας εκ των γειτόνων του διαμερίσματος, βάσει της φωτογραφίας που είχε έρθει στο φως της δημοσιότητας.
Να πούμε ότι ότι σε δωμάτιο ξενοδοχείου της περιοχής του Μικρολίμανου βρέθηκαν μία γεμιστήρα από Καλάνσικοφ και προσωπικά αντικείμενα του δράστης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης, πήγε στο ξενοδοχείο, που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το μπαρ, μαζί με άλλα δύο άτομα, την περασμένη Πέμπτη και προπλήρωσε μάλιστα για δύο διανυκτερεύσεις.
Αυτή την ώρα ο Αλβανός δράστης βρίσκεται στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες