Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Παύλος Χαϊκάλης: Προσπάθησαν να με δωροδοκήσουν για να ψηφίσω Πρόεδρο

Παύλος Χαϊκάλης: Προσπάθησαν να με δωροδοκήσουν για να ψηφίσω Πρόεδρο
Απόπειρα δωροδοκίας για να ψηφίσει Πρόεδρο Δημοκρατίας, κατήγγειλε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλος Χαϊκάλης.
Ο βουλευτής και γνωστός ηθοποιός έκανε την αποκάλυψη την Παρασκευή το πρωί στην τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1, δηλώνοντας σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ότι υπάρχει και οπτικοακουστικό υλικό το οποίο έχει καταθέσει στον Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τον κ. Χαϊκάλη, άτομο που είναι γνωστό, τον πλησίασε και του πρότεινε 700.000 ευρώ μετρητά, τον διακανονισμό του δανείου του και διάφορα επαγγελματικά και διαφημιστικά συμβόλαια , συνολικής αξίας της τάξης των 2-3 εκατομμυρίων ευρών προκειμένου να έχει θετική ψήφο στις διαδικασίες για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας.
Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ δήλωσε ότι το οπτικοακουστικό υλικό το έχει καταθέσει στον αρμόδιο Εισαγγελέα και έχει ενημερώσει και τον προϊστάμενο κ. Ντογιάκο, ενώ το θέμα είναι και σε γνώση του <προέδρου του κόμματος του κ. Πάνου Καμμένου.
Αφορμή για την αποκάλυψη του βουλευτή των ΑΝΕΛ Παύλου Χαϊκάλη, στάθηκαν οι σχετικές αποκαλύψεις που έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος στην πρωϊνή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, στην οποία ήταν καλεσμένος.
Μετά τις αποκαλύψεις Λαζόπουλου που δήλωσε ότι έχει δει το οπτικοακουστικό υλικό με την απόπειρα δωροδοκίας του φίλου του βουλευτή, η εκπομπή επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον κ. Χαϊκάλη, ο οποίος επιβεβαίωσε την απόπειρα δωροδοκίας και δήλωσε ότι μετά από συνεννόηση με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο θα δώσει σχετική συνέντευξη τύπου στις 13:00 της Παρασκευής.
Σημειώνεται ότι είναι η δεύτερη απόπειρα δωροδοκίας βουλευτή των ΑΝΕΛ, αφού είχε προηγηθεί η περίπτωση της κυρίας Ξουλίδου.tribune

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες