Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Αποκεφάλισε και διαμέλισε τον σύζυγό της με αλυσοπρίονο!




Τον γύρο του κόσμου κάνει σήμερα μια φρικιαστική είδηση, όπου μία ψυχολόγος κατηγορείται πως αποκεφάλισε τον σύζυγό της και στη συνεχεία διαμέλισε το σώμα του πετώντας τα μέλη σε κάδους απορριμμάτων, σε διάφορα σημεία της πόλης.
Πρόκειται για την
40χρονη Maria Alejandra Lafuente Caso η οποία ισχυρίστηκε ότι έπεφτε θύμα ενδοοικογενειακής βίας σε καθημερινή βάση. Η 40χρονη έστειλε μήνυμα από το κινητό του άνδρα της σε φίλους του ότι λείπει σε ταξίδι και δεν θα μπορέσει να έρθει σε επικοινωνία μαζί τους, με σκοπό να δικαιολογήσει την αποτρόπαια πράξη της. 

Η αποκάλυψη του εγκλήματος έγινε όταν τα παιδιά βρήκαν σε κάδο απορριμμάτων το κεφάλι του άτυχου άνδρα, για να γίνει αργότερα η εξακρίβωση της ταυτότητας του θύματος από τεστ DNΑ. Εκπρόσωπος της Αστυνομίας αναφέρει: «Στην αρχή η σύζυγός του έδειχνε σοκαρισμένη, ωστόσο καταλάβαμε ότι κάτι δεν πάει καλά. Μετά από λίγο εντοπίσαμε κηλίδες αίματος στο. μπάνιο της. Μετά από πιέσεις ομολόγησε». 

Η φόνισσά είχε σκορπίσει τα χέρια, τα πόδια και άλλα μέλη από το σώμα του άνδρα της σε διάφορα σημεία της πόλης. Στην ομολογία της η 40χρονη ψυχολόγος παραδέχθηκε ότι έριξε υπνωτικό στον σύζυγό της και εν συνεχεία τον τεμάχισε με αλυσοπρίονο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες