Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Κέιτ Μπλάνσετ: Δείτε το λόγο που έγινε έξαλλη σε τηλεοπτική εκπομπή!

blacet
Η Κέιτ Μπλάνσετ πρόσφατα έγινε μανούλα καθώς υιοθέτησε ένα παιδάκι. Τα νεύρα της όμως δεν ήταν σε καλή κατάσταση παρά την ευτυχία που βιώνει κι αυτό φάνηκε όταν βρέθηκε πρόσφατα στο πλατό
του «The Project», παραχωρώντας συνέντευξη στον Jonathan Hyla, και μιλώντας για τη νέα ταινία, «Cinderella», όπου πρωταγωνιστεί. Στην κυριολεξία όμως, θέλησε να μιλήσει μόνο γι' αυτό. Χωρίς πολλά, πολλά... αστειάκια.
Αυτή της την επιθυμία, ο παρουσιαστής καθυστέρησε κάπως να αντιληφθεί, αφού ήδη είχε επιλέξει να ξεκινήσει την συνέντευξη με έναν πιο αντισυμβατικό και χιουμοριστικό τρόπο, αναφέροντάς της πως μάλλον θα έπρεπε να είχε αγοράσει... μπύρες, για να πιουν κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους. Και ενώ όλοι θα περίμεναν η 46χρονη ηθοποιός να γελάσει και να απαντήσει αναλόγως, εκείνη τελικά δεν το θεώρησε και τόσο... αστείο, δυσανασχετώντας και σχολιάζοντας κοφτά, πως η ίδια δεν πίνει μπύρες.
Η προσπάθεια του παρουσιαστή να την κάνει να καταλάβει πως δεν το εννοούσε και πως απλά... έκανε πλάκα, συνεχίστηκε αναφέροντας: «Τι θα μπορούσα να φέρω λοιπόν, που θα μπορούσε να κάνει τον πάγο να σπάσει;», ενώ εκείνη συνέχισε στο ίδιο... ακατάδεκτο mood, απαντώντας μια... βότκα. Και ο εκνευρισμός της δεν τελείωσε εκεί.
Στη συνέχεια, ο Jonathan επέλεξε να την ρωτήσει σχετικά με την γάτα της ταινίας και το πώς η ίδια κατάφερε να την εκπαιδεύσει, και κάπου εκεί ήταν... που ξεχείλισε το ποτήρι, αφού η σταρ εξοργισμένη του απάτησε: «Αυτό βρήκες να με ρωτήσεις; Πραγματικά, αυτή είναι η ερώτησή σου;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες