Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Αποκαλυπτήρια για τα νέα ρωσικά ρομπότ μάχης

1020085153Τα ρωσικά ρομπότ μάχης θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο επικείμενο διεθνές στρατιωτικο-τεχνικό Φόρουμ Στρατού 2015. Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας θα παρουσιάσει για πρώτη φορά τα ρομπότ μάχης στο διεθνές στρατιωτικό-τεχνικό φόρουμ Στρατός 2015, το οποίο θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο, σύμφωνα με ρωσικές πηγές.

«Το ερευνητικό και ρομποτικό κέντρο του ρωσικού υπουργείου Άμυνας θα παρουσιάσει για πρώτη φορά τα αποτελέσματα των εργασιών τους στον τομέα της ρομποτικής στο διεθνές εκθεσιακό χώρο στην πόλη της Μόσχας στην περιοχή Κουμπίνκα», δήλωσε η υπηρεσία Τύπου του υπουργείου Άμυνας την Παρασκευή.
Επιπλέον προσέθεσε ότι στο φόρουμ θα γίνει η παρουσίαση των χαρακτηριστικών της μάχης και του διπλού σκοπού των ρομπότ που κατασκευάζονται στην Ρωσία και αλλού.
Οι επισκέπτες θα δουν ακόμη δοκιμές των ρομπότ στο έδαφος, τον αέρα και το νερό. «Το εκθεσιακό περίπτερο του κέντρου θα έχει επίσης διάφορα πειραματικά μοντέλα των ρομπότ για στρατιωτικούς σκοπούς», δήλωσε η υπηρεσία Τύπου.
Σύμφωνα με αυτό, η πρώτη παρτίδα των ρομπότ έχει ήδη διατεθεί για τα μηχανικά στρατεύματα του ναυτικού, καθώς και οι μονάδες αναγνώρισης των χερσαίων και αεροπορικών ενισχύσεων.
Η δράση του κέντρου ρομποτικής περιλαμβάνει εργασίες για τη δημιουργία μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων, ρομπότ εδάφους, υποβρύχιων μη επανδρωμένων οχημάτων και μη επανδρωμένα μηχανοκίνητα σκάφη. Το διεθνές στρατιωτικο-τεχνικό φόρουμ Στρατού θα πραγματοποιηθεί στο ψυχαγωγικό πάρκο Patriot στην Κουμπίνκα στο διάστημα από 16 έως 19 Ιουνίου.
rbth, sputniknews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες