Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Πλημμύρα από αίμα στην Παλμύρα από τις ομαδικές σφαγές και τους αποκεφαλισμούς της ISIS! (σκληρές εικόνες)


 
Πλημμύρα από αίμα στην κατεχόμενη από τζιχαντιστές πλέον Παλμύρα…Η Daesh σύμφωνα με πηγές διέπραξε σφαγές στην πόλη της Παλμύρα ενώ προβάλεται και το αντίστοιχο υλικό. Σειρά αποκεφαλισμένων και σφαγιασμένων νεαρών ανδρών πολιτών κοίτονται σε δρόμο πόλης .Τα κεφάλια σε ορισμένες περιπτώσεις έχουν τοποθετηθεί στην πλάτη των θυμάτων.Την φωτογραφία σοκ αναδημοσιεύει site της συριακής διασποράς.

Στην ευρύτερη περιφέρεια του Ιντλέμπ μια ομάδα της Jabhat al Nusra εκτελεί εν ψυχρώ με ριπές αυτόματου όπλου σύριους στρατιώτες ή ανδρες των εθελοντών των Δυνάμεων της Εθνικής Άμυνας.Ο ένας είναι μεσήλικας με άσπρα μαλλιά. Κοίτεται σε δρόμο.Ένας μασκοφόρος αδειάζει κατά ριπάς το αυτόματο πάνω στον άοπλο αιχμάλωτο.Πιο εκεί υπάρχει αποκεφαλισμένος στρατιώτης και πιο δίπλα άλλος εκτελεσθείς.
O Διευθυντής των Αρχαιοτήτων και Μουσείων της Συρίας ο Ma’amoun Abdel-Kareem, κατέγραψε μια επίθεση των βαρβάρων τρομοκρατών υπό την καθοδήγηση της Daech για να κατακτήσουν την αρχαιολογική πόλη της Παλμύρα που θεωρείται ως μια από τις πιο σημαντικές πόλεις του παγκόσμιου πολιτισμού.
«Η τρομοκρατική επίθεση κατά της Παλμύρα επέρχεται ως εκδίκηση στον συριακό πολιτισμό και την κοινωνία”, ανέφερε ο Abdul-Kareem στο πρακτορείο Sana, προσθέτοντας ότι η Παλμύρα είναι μια διεθνής συριακή πόλη που εγγράφεται στα μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς.
“Ελπίζαμε ότι η διεθνής κοινότητα δεν θα απουσίαζε από την υπεράσπιση της Παλμύρα αλλά εμείς δεν αντιληφθήκαμε καμιά πραγματική αντίδραση προς αυτήν την κατεύθυσνη ” τονίζοντας παράλληλα τις απαράμιλλες θυσίες του συριακούς στρατού κατά την υπεράσπισή της.
Διαβεβαίωσε ότι εκατοντάδες αγάλματα σώθηκαν χάρη σε μια σειρά από μέτρα που ελήφθησαν από το Υπ.Πολιτισμού και μετεγκαταστάθησαν σε ασφαλείς ζώνες .Εξέφρασε όμως την ανησυχία του για τη μοίρα των μνημείων και των ναών της Παλμύρα. sana 21/05/2015
Οι τζιχαντιστές κατέλαβαν ολοσχερώς την πόλη Tadmor (αραβικό όνομα της Παλμύρα) συμπεριλαμβανομένου και του αρχαιολογικού χώρου επιβεβαίωσε στο AFP το φιλοαντιπολιτευόμενο syriahr με έδρα το Λονδίνο.







Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες