Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Πάτρα: «Βούτηξε» από τον δεύτερο όροφο για να μη συλληφθεί!

b jujk410Τυχερός ήταν, αφού δεν σκοτώθηκε, ένας Ρουμάνος διαρρήκτης που έκανε «σάλτο μορτάλε» από ένα μπαλκόνι δευτέρου ορόφου στην Πάτρα προσπαθώντας να αποφύγει τους αστυνομικούς! Τελικά, τη γλίτωσε με κατάγματα στα κάτω άκρα του.

Οι άνδρες της Ασφαλείας κινητοποιήθηκαν όταν ενημερώθηκαν από έναν 32χρονο ότι ο δράστης είχε σπάσει τον ομφαλό της πόρτας του διαμερίσματός του και είχε αρπάξει 200 ευρώ, έναν φορητό υπολογιστή και τρία επίχρυσα δαχτυλίδια. Σε μικρή απόσταση, εντόπισαν τον 33χρονο Ρουμάνο που χώθηκε σε μια πολυκατοικία στην προσπάθεια του να διαφύγει και πήδησε από το μπαλκόνι.
Ο αλλοδαπός είχε πάνω του 400 ευρώ, ένα κινητό και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία κι έτσι συνελήφθη και διακομίστηκε στο Γενικό Περιφερειακό Νοσοκομείο Πατρών όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, όπου οι αστυνομικοί βρήκαν διάφορα χρυσά και επίχρυσα κοσμήματα, πέντε ρολόγια, τέσσερα κινητά, δυο φορητούς υπολογιστές και έναν σταθερό, ένα tablet, έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο, δυο βιντεοκάμερες, πέντε πορσελάνινες μπιζουτιέρες, τρία σπρέι πιπεριού και διαρρηκτικά εργαλεία.
Η προανάκριση αποκάλυψε ότι ο 33χρονος Ρουμάνος είχε διαρρήξει άλλα 15 σπίτια στην Πάτρα από τις 8 Μαρτίου και είχε αρπάξει χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα αξίας άνω των 20.000 ευρώ. Το μεγαλύτερο μέρος των κλοπιμαίων αναγνωρίστηκε από τους ιδιοκτήτες τους και τους αποδόθηκε, ενώ σε βάρος του αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.
protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες