Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Περίεργη υπόθεση με πρωταγωνιστές τον Ε.Αυγενάκη και δημοσίευμα κρητικής ιστοσελίδας


 
Σε πολύ περίεργη υπόθεση εξελίσσεται το θρίλερ του φιλοευρωπαϊστή πολιτικού παράγοντα που απέσυρε απο τις τράπεζες 1 εκατ.ευρώ
 
Το δημοσιογράφο και υπεύθυνο του Candianews αναζητά η αστυνομία, μετά από βραδινή, αυτοπρόσωπη καταγγελία του βουλευτή της ΝΔ, Λευτέρη Αυγενάκη, ότι με την αποκάλυψη ότι τοπικός πολιτικός παράγοντας απέσυρε, με κλειστές τράπεζες, 1 εκατ. ευρώ, θίγει τους πολιτικούς παράγοντες του ναι!
Ήδη η αστυνομία, τα μεσάνυκτα, τον αναζήτησε στο σπίτι των γονιών του.
 
Όπως δηλώνει ο δημοσιογράφος, είναι προφανώς στη διάθεση της εισαγγελίας και της αστυνομίας. Ενώ είναι γνωστό ότι ήδη για την υπόθεση έχει ήδη ενημερωθεί τόσο το γραφείο του πρωθυπουργού, όσο και ο υπουργός Οικονομικών.
 
Πριν από λίγο ο Α. Ανδρικάκης έγραψε τα εξής στο facebook
 
«Ακριβώς μεσάνυχτα, η αστυνομία – που λέει ότι με αναζητά- πήγε στο σπίτι των ηλικιωμένων γονιών μου να με βρει, με εντολή του εισαγγελέα, μετά την καταγγελία Αυγενάκη, ότι «έθιξα τους πολιτικούς παράγοντες του ναι»! Αυτό που γίνεται στ’ αλήθεια δεν το πιστεύω. Πραγματικά δεν ξέρω σε πόσο δημοκρατική χώρα ζω. Επειδή ο τσαμπουκάς βουλευτής θέλει να δείξει ότι ακόμα έχει δύναμη, πήγε στην εισαγγελία για να ζητήσει την αυτόφωρη σύλληψή μου! Και φαίνεται ότι κινήθηκε!» (από olympia.gr)
 
 defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες