Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

«Ομηρικός» καυγάς στο Mega...

Κουρουμπλής: Αυτά που ξέρετε να τα αφήσετε...

Τρέμη:Θέλετε μήπως να αναλάβετε και αρχισυντάκτης ειδήσεων;..

Ντερμπεντέρης: Μας απειλείτε;..

Δείτε το βίντεο...

«Κόκκινο» χτύπησε η ένταση πριν από λίγη ώρα στο στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού Mega. Αιτία ο...
«ομηρικός» καυγάς που έγινε σε ζωντανή σύνδεση με πρωταγωνιστές τους δημοσιογράφους του καναλιού Όλγα Τρέμη και Γιάννη Πρετεντέρη από την μία πλευρά και τον υπουργό Υγείας Παναγιώτη Κουρουπλή από την άλλη.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Όλγα Τρέμη ζήτησε από τον κ. Κουρουπλή να σχολιάσει τις δηλώσεις Βαρουφάκη για παράλληλο νόμισμα όπως είχε γίνει στην Καλιφόρνια.

«Φοβούμαι πως το αποτέλεσμα των εκλογών δεν σας έβαλε σε προβληματισμό. Εξυπηρετείτε την λογική του παρακράτους. Θα μάθετε να σέβεστε κάποια πράγματα. Η Δημοκρατία έχει κανόνες» είπε σε υψηλούς τόνους ο κ. Κουρουπλής για να απαντήσει η Ο. Τρέμη: «ήρθατε εδώ με τσαμπουκά. Δεν σας καταλαβαίνω».

Τότε ο κ. Κουρουπλής είπε, απευθυνόμενος στη δημοσιογράφο ότι: «Αυτά που ξέρετε να τα αφήσετε. Την ανοχή που δείξαμε δεν θα την εκλάβετε ως αδυναμία» ενώ η δημοσιογράφος ανταπάντησε πως: «Δεν σας φοβάμαι κ. Κουρουπλή. Θέλετε μήπως να αναλάβετε και αρχισυντάκτης ειδήσεων»;

Σε εκείνο το σημείο παρενέβει και Γιάννης Πρετεντέρης ο οποίος ρώτησε τον κ. Κουρουπλή αν τους απειλεί. «Εσείς μας απειλείται με την παραπληροφόρηση» για να απαντήσει ο φανερά εκνευρισμένος Γιάννης Πρετεντέρης πως δεν διόρισε εκείνος τον ανιψιό του στο ΕΣΥ! «Είσαι άθλιος» ήταν η απάντηση του υπουργού Υγείας και κάπου εκεί φάνηκε να εκτονώνεται...



nonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες