Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Ανώνυμη ομάδα εκδικητών «καθαρίζει» τζιχαντιστές στην κατεχόμενη Μοσούλη


Ανώνυμη ομάδα εκδικητών «καθαρίζει» τζιχαντιστές στην κατεχόμενη Μοσούλη

Μια άγνωστη – ανώνυμη αντιστασιακή ομάδα εκδικητών δρα μέσα στην κατεχόμενη από το Ισλαμικό Κράτος Μοσούλη και «καθαρίζει» δοσίλογους τζιχαντιστές.

Σύμφωνα με το κουρδικό BasNews, η εν λόγω ανώνυμη οργάνωση σκότωσε δύο επιφανείς Κούρδους τζιχαντιστές που υπηρετούσαν το Ισλαμικό Κράτος.
Όπως δήλωσε στο κουρδικό σάιτ ο αξιωματικός των Πεσμεργκά Χαγουάρ ΑμπουΜπακίρ (Hawar AbuBakir), αυτοί οι δύο Κούρδοι δοσίλογοι τζιχαντιστές είχαν αναλάβει να καταπιέζουν τους συμπατριώτες τους που ζούνε στη Μοσούλη ώστε να τους κρατάνε υποταγμένους στο Ισλαμικό Κράτος. Οι ίδιοι είχαν βασανίσει και αποκεφαλίσει πολλούς Κούρδους κατοίκους της Μοσούλης.
«Ο Κακλ Αλ Κούρντι (Kakl Al Kurdi) και ο μουλάς Αμπντ Αλ Τζαμπάρ (Abd Al Jabbar) ήταν υπεύθυνοι για τους Κούρδους κατοίκους της Μοσούλης. Είχαν διεξάγει πολλές εκτελέσεις και αποκεφαλισμούς», είπε ΑμπουΜπακίρ.
Δεν είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύουμε είδηση σχετική για Κούρδους τζιχαντιστές. Όπως συμβαίνει σε όλους τους λαούς, έτσι και στους Κούρδους, δεν είναι όλοι πατριώτες, ούτε όλοι δημοκράτες.
Πολλοί Κούρδοι είναι ισλαμιστές και είτε στηρίζουν τον Ερντογάν στην Τουρκία, μέσω του ισλαμιστικού κόμματος Χούντα – Παρ, είτε εντάσσονται στο Ισλαμικό Κράτος, γίνονται τζιχαντιστές και αναδεικνύονται στους μεγαλύτερους διώκτες των συμπατριωτών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες