Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

"Καρφί" Δούρου κατά Τσίπρα: Οι πολίτες πλήττονται...

Καρφί Δούρου κατά Τσίπρα: Οι πολίτες πλήττονται από συνεχή μείωση μισθών και συντάξεων
... από συνεχή μείωση μισθών και συντάξεων...
Aιχμές αφήνει η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου κατά του Αλέξη Τσίπρα, σχετικά με τη διαχείριση των αστικών λυμάτων Αττικής, καθώς συνδέει τα πρόστιμα που πληρώνει η χώρα με τη... συνεχή μείωση των μισθών και των συντάξεών των πολιτών.  

Ολοκληρη η...
δήλωση της Ρένας Δούρου: 

«Σε μία περίοδο που οι πολίτες πλήττονται από την οικονομική κρίση και βρίσκονται αντιμέτωποι με τη συνεχή μείωση των μισθών και των συντάξεών τους, η χώρα είναι αναγκασμένη να πληρώνει υπέρογκα οικονομικά πρόστιμα που επιβάλλει το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο εξαιτίας συνεχιζόμενων παραβάσεων σε ό,τι αφορά τη διαχείριση των αστικών λυμάτων Αττικής, την απουσία ειδικότερα αποχέτευσης και βιολογικών καθαρισμών.

Η Περιφέρεια Αττικής εργάζεται συστηματικά, μακριά από αντιπαραγωγικά παιχνίδια αναζήτησης ευθυνών και ‘αρμοδίων’ και χωρίς επικοινωνιακές λογικές, προκειμένου να επιλυθεί το χρονίζον πρόβλημα. Μόνο μέσα από σοβαρό σχεδιασμό, ένα σύνθετο ζήτημα, όπως η απουσία αποχέτευσης και βιολογικών καθαρισμών, θα επιλυθεί με τον τρόπο εκείνο που δεν θα επιβαρύνει οικονομικά τη χώρα και θα προστατεύει τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες