Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Η Πατρινη ανερχομενη ηθοποιος Ελλη Τριγγου εντυπωσιαζει !!!!!!!

elli trigou argiris pantazaras (2)



Ο Αργύρης Πανταζάρας στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση με την σύντροφό του, Έλλη Τρίγγου

«Αφιέρωσα το βραβείο στο “πάθος” και στον “έρωτα”.  Στον Λευτέρη και στην Έλλη. Στην “επιθυμία και την ευθύνη ” αλλά και στην “νομοτέλεια”. Αυτοί οι άνθρωποι μου ξυπνάνε τις πιο όμορφες σκέψεις και τα πιο όμορφα συναισθήματα και είναι πάντα πίσω από το χαμόγελο μου…», είπε στη συνέντευξή του στο People, ο Αργύρης Πανταζάρας, νικητής του βραβείου Χορν.

Ο πρωταγωνιστής της διαφήμισης γνωστής μπύρας που έχει γίνει talk of the town δε φοβάται να μιλήσει για τον έρωτα, την αγάπη και την προσωπική του ζωή.
Ο Αργύρης Πανταζάρας δεν κρύβεται από τα Μέσα και δηλώνει πως στη ζωή του παίζει πολύ μεγάλο ρόλο ο έρωτας τον οποίο έχει βρει στο πρόσωπο της νεαρής και ανερχόμενης ηθοποιού Έλλης Τρίγγου.
Ο ηθοποιός έδωσε το παρών στην πρεμιέρα της ταινίας «Suntan» που προβλήθηκε στο πλαίσιο του περίφημου φεστιβάλ South by Southwest στο Austin. Πρωταγωνιστής στην ταινία είναι ο ηθοποιός Μάκης Παπαδημητρίου, ο Κώστας, ο οποίος ερωτεύεται παράφορα την Άννα δηλαδή την Έλλη Τρίγγου.
Η ηθοποιός έχει καταγωγή από την Πάτρα και βρίσκεται στο 3ο και τελευταίο έτος της δραματικής σχολής του Εθνικού θεάτρου.
Αργύρης και Έλλη πόζαραν με άνεση και χαμόγελο στο φωτογραφικό φακό ενώ δεν έκρυψαν την αδυναμία που έχουν ο ένας στον άλλο.
Δείτε φωτογραφίες από τη βραδιά και snapshots από την ταινία
elli trigou argiris pantazaras (1) eli trigou (2) eli trigou (1) elli trigou tainia  (2) elli trigou tainia  (3) elli trigou tainia  (1)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες