Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Το «καπέλο» Κατρούγκαλου ενόχλησε το Μαξίμου...

Μπορεί να έχουν περάσει τρία 24ωρα, αλλά έχει τη σημασία του. Ως γνωστόν, όταν ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για τις κοινωνικές αντιδράσεις...
από την κυβερνητική απόφαση να επιστραφεί το ΕΚΑΣ από όσους το χάνουν… με αναδρομικότητα 6 μηνών, ζήτησε από το υπουργείο Εργασίας, αλλά και από το υπουργείο Οικονομικών να βρεθούν ισοδύναμα προκειμένου η κυβέρνηση να αποφύγει το μέτρο.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του matrix24.gr, σε τηλεφώνημα που έγινε από το Μέγαρο Μαξίμου, ακούστηκε η φράση «πρέπει να κόψουμε το λαιμό μας» -η εντολή του πρωθυπουργού, μ’ άλλα λόγια, δεν σήκωνε και… πολλά-πολλά. Έτσι κι έγινε. Μόνο που ο ανυπόμονος Γιώργος Κατρούγκαλος… χάλασε την έκπληξη που ήθελε να κάνει ο Αλέξης Τσίπρας, καθώς το πρωί της Κυριακής, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, είχε σπεύσει να προαναγγείλει ότι «ο πρωθυπουργός κάτι καλό θα πει για το ΕΚΑΣ απόψε». Κάπως έτσι, «έκαψε» την ομιλία Τσίπρα για το συγκεκριμένο θέμα, αφού προεξοφλήθηκε ότι «κάτι θα γίνει», ενώ ο πρωθυπουργός ήθελε να προβεί στον απόλυτο αιφνιδιασμό. Εξ ου και στο Μαξίμου δεν κρύβουν την ενόχλησή τους για την «βιασύνη» του υπουργού Εργασίας να… «καπελώσει» τον πρωθυπουργό.

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες