Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Αυτές οι μέρες είναι του Αλέξη...

Στις 6 Δεκεμβρίου του 2008, η σφαίρα του ειδικού φρουρού Επαμεινώνδα Κορκονέα διαπέρασε την καρδιά του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπολου, σημαδεύοντας μια...
ολόκληρη γενιά. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο, χιλιάδες μαθητές, φοιτητές και νέοι άνθρωποι ξεχύθηκαν στους δρόμους της Αθήνας κι όλων των μεγάλων πόλεων. Από εκείνη τη στιγμή όλες οι μέρες θα είναι του Αλέξη.

Συγκεντρώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα

Την Τρίτη (6/12) συμπληρώνονται οκτώ χρόνια από την εν ψυχρώ δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και οι πολίτες αναμένονται όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος να τιμήσουν τη μνήμη του αδικοχαμένου νέου.

Μαθητές και φοιτητές θα συγκεντρωθούν στα Προπύλαια.

Συγκεκριμένα, στις 12 από τα Προπύλαια θα ξεκινήσει η καθιερωμένη μαθητική-φοιτητική πορεία στην οποία καλούν η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η Αντιεξουσιαστική Κίνηση Αθήνας, οι Αγωνιστικές Κινήσεις ΑΕΙ-ΤΕΙ, η Μαθητική Αντίσταση, η Συνέλευση Μαθητών/τριών από τον Αναρχικό/Αντιεξουσιαστικό χώρο, η Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού (ΟΡΜΑ). 

- Στην απογευματινή πορεία καλούν στις 5, επίσης στα Προπύλαια, οργανώσεις-συλλογικότητες του αντιεξουσιαστικού χώρου, ανάμεσα στις οποίες η Ανοιχτή Συνέλευση Αναρχικών και η Αντιεξουσιαστική Κίνηση Αθήνας. Στις 6 καλούν οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, όπως η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, το ΕΕΚ και η Λαϊκή Ενότητα. 

- Συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν επίσης στη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα και σε άλλες πόλεις...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες