Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017


Το βίντεο της πανέμορφης Ιταλίδας που έκανε ομαδικό στοματικό και αυτοκτόνησε. Η ιστορία της σοκάρει

770040-tiziana.jpg


Σε σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον εφιάλτη που ζούσε η Tiziana Cantone, μετά τη διαρροή ενός ακατάλληλου βίντεό της στο διαδίκτυο, προέβη η μητέρα της 31χρονης Ιταλίδας, επιτείνοντας την αίσθηση της τραγωδίας.

Η πανέμορφη γυναίκα είχε μπλεχτεί στα δίχτυα της κατάθλιψης, αφού – σύμφωνα με τη συντετριμμένη μητέρα της – γελοιοποιήθηκε και έγινε στόχος πρωτοφανούς χλευασμού τόσο στο διαδίκτυο, όσο και στο δρόμο, λόγω του βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας χωρίς τη συγκατάθεσή της.
Σε αυτό απαθανατιζόταν να προσφέρει στοματικό σε άγνωστους άνδρες, ενώ ακουγόταν να λέει σε κάποιον από αυτούς: «Τραβάς βίντεο; Μπράβο». Μια έκφραση που χρησιμοποιήθηκε σε «αστείες» φωτογραφίες, ενώ τυπώθηκε μέχρι και σε μπλουζάκια, καθώς το βίντεο έγινε viral και το θέμα πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις.
Διαστάσεις που δεν φανταζόταν η Tiziana όταν έστελνε το βίντεο σε πέντε άτομα (δεν διευκρινίζεται αν αυτοί ήταν και οι πρωταγωνιστές του βίντεο), μεταξύ των οποίων και ο πρώην σύντροφός της. Κάποιος από αυτούς διέρρευσε το ακατάλληλο βίντεο στο διαδίκτυο τον Απρίλιο του 2015, «πυροδοτώντας» ένα ντόμινο γεγονότων με τραγική κατάληψη: την αυτοκτονία της 31χρονης.
Αρχικά η Tiziana έπεσε σε βαθιά κατάθλιψη αφού είχε γίνει πλέον αναγνωρίσιμο πρόσωπο και στόχος επικριτικών σχολίων ακόμα και στο δρόμο. Αναγκάστηκε μάλιστα όχι απλά να παρατήσει τη δουλειά της, αλλά να αλλάξει μέχρι και το όνομά της. Τελικά κρεμάστηκε στο πατρικό της σπίτι, ενώ η μητέρα της ήταν στη δουλειά, γράφοντας έναν σπαρακτικό επίλογο στη σοκαριστική ιστορία της.
mitera
Όπως αποκάλυψε η μητέρα της, Maria Teresa Giglio, στο BBC αναγκάστηκε να δει το βίντεο μετά το «χαμό» του παιδιού της ψάχνοντας απαντήσεις. Υποστήριξε επίσης ότι η κόρη της στο βίντεο βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, ενώ όλο αυτό ήταν μέρος ενός καλοστημένο σχεδίου για να ταπεινωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες