Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

O συριακός σε συνεχή προέλαση είναι στα 5 χλμ από την Παλμύρα.

Click to see the full-size map
Η απελευθέρωση της Παλμύρας είναι υπόθεση λίγων ημερών.Ο στρατός είναι πλέον γύρω στα 5 χλμ από την πόλη.
Κατά το southfront ο SAA Συριακός Αραβικός Στρατός και οι Μονάδες Εθνικής Άμυνας  (NDF), υποστηριζόμενοι από τη ρωσική πολεμική αεροπορία ανακατέλαβαν υψηλά σημεία στο όρος Hayyal πλησίον στο οχυρό της  ISIS την αρχαία πόλη της Παλμύρας την Κυριακή.

Ελέγχοντας αυτό το στρατηγικής σημασίας βουνό ο στρατός και οι  NDF θέτουν υπό τωνπυρών τους το τρίγωνο της Παλμύρας μια σημαντική θέση στις δυτικές πύλες εισόδου της πόλης της Παλμύρας.
Οι κυβερνητικές δυνάμεις απελευθέρωσαν επίσης την περιοχή Quarries στα ΒΔ της Παλμύρας.Αυτές οι προελάσεις δείχνουν φανερά ότι ο συριακός στρατός έχει ξεκινήσει τη διαδικασία ανάκτησης της ισττορικής πόλης.
Σύμφωνα με το addiyar 27.2.17 μια πηγή του συριακού στρατού δήλωσε στο Sputnik ότι αφότου ο στρατός έθεσε υπό τον έλεγχό του τα στρατηγικής σημασίας υψώματα είναι πλέον 5 km από το κέντρο της Παλμύρας.H  πηγή είπε στο «sputnik», ότι ο συριακός στρατός προχώρησε προς την Παλμύρα,έχει υπό τα πυρά του ήδη το τρίγωνο που απέχει περίπου 5 χλμ από την πόλη και μόλις  μερικές ημέρες μας χωρίζουν από την απελευθέρωση της Παλμύρας. « 
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες