Πολλοί καμικάζι αποπειράθηκαν να  κάνουν μια εισβολή σε μια στρατιωτική βάση στην Τσετσενία.Καθώς οι επιτιθέμενοι άνοιξαν πυρ 6 στρατιωτικοί σκοτώθηκαν ενώ όλοι οι τρομοκράτες εξουδετερώθηκαν.Η επίθεση διεκδικήθηκε από την Daesh.

«Μια ομάδα 6 αγνώστων αποπειράθηκε να επιτεθεί σε μια βάση της  Εθνικής Φρουράς [στρατιωτική μονάα του Υπ.Εσωτερικών], πλησίον της  Naourskaïa, στην Τσετσενία », ανακοίνωσε η Εθνική Ρωσική αντιτρομοκρατική το πρωί της 24ης Μάρτη .
Το επεισόδιο έλαβε χώρα της νύχτα της  23ης προς 24ης Μάρτη προς τις 2h30 (τοπική).Σύμφωνα με το αμερικανικό κέντρο  επιτήρησης των τζιχαντιστικών  sites (SITE), η Daesh δημοσιοποίησε ένα ανακοινωθέν διεκδικώντας την επίθεση.
Oι επιτιθέμενοι εκμεταλλεύθηκαν την  πυκνή ομίχλη για να εισχωρήσουν στη βάση αλλά εντοπίστηκαν από τους στρατιώτες που άνοιξαν πυρ διευκρινίζει η Εθνική Φρουρά.«όλα τα μέλη της ομάδας σκοτώθηκαν στην ανταλλαγή πυρών » πρόσθεσε.Six militaires tués, plusieurs blessés dans l'attaque d'une base en Tchétchénie revendiquée par l'EI
Μια πηγή στο εσωτερικό της είπε στο  RIA Novosti ότι οι επιτιθέμενοι ήταν τρομοκράτες . Όπλα και πυρομαχικά βρέθηκαν πάνω τους και 2 άτομα ήταν εξοπλισμένα με ζώνες μ΄εκρηκτικά.
Από την πλευρά των στρατιωτών 6 σκοτώθηκαν και πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν σύμφωνα με το RIA Novosti.rt
Στην περιοχή Naur της Τσετσενίας έγινε η επίθεση. » Σκοτώθηκαν  6 αποστάτες, άπιστοι 3 ακόμη είναι τραυματίες. Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες υπάρχουν περισσότερα θύματα.
Η επίθεση ξεκίνησε γύρω 02:30 πμ . Αναφέρθηκε  ότι η ομάδα των Μουτζαχεντίν εισήλθαν στο έδαφος του λεγόμενου «140ου συντάγματος πυροβολικού, τμήμα του 3761,» και προχώρησε να καταστρέψει τον εχθρό.
Πηγές στη ρωσική διοίκηση είπαν ότι «όλοι οι επιτιθέμενοι ήταν βομβιστές αυτοκτονίας», και είχαν εκρηκτικά στο σώμα τους. Η μάχη διήρκεσε περισσότερο από μία ώρα.
Το NAC ανακοίνωσε ότι στην επίθεση εμπλέκεται μια ομάδα 8 Μουτζαχεντίν, 6 από τους οποίους σκοτώθηκαν. Δύο άλλοι εγκατέλειψαν τη βάση μετά από την αποστολή. » Kavkaz center 24.3.17
dimpenews.com