Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Nat Chanapa | Η πρώην pornstar που βαρέθηκε τον έγγαμο βίο επιστρέφει στο παλιό της επάγγελμα

AdTech Ad
Η Nat Chanapa, ή αλλιώς Kejsarin Chaichalermphol, είναι η πρώην pornstar που βαρέθηκε τον έγγαμο βίο και επιστρέφει στο παλιό της επάγγελμα. Από την Ηλιάνα Φασόλη.
 
Η Nat Chanapa, ή αλλιώς Kejsarin Chaichalermphol, είναι η πρώην pornstar που βαρέθηκε τον έγγαμο βίο και επιστρέφει στο παλιό της επάγγελμα. Από την Ηλιάνα Φασόλη.

Η Nat Chanapa, ή αλλιώς Kejsarin Chaichalermphol, είναι η πρώην pornstar που βαρέθηκε τον έγγαμο βίο και επιστρέφει στο παλιό της επάγγελμα. Πιο συγκεκριμένα, η Ταϊλανδή περσόνα είχε παντρευτεί ένα 70χρονο δισεκατομμυριούχο άνδρα αλλά αντιλήφθηκε πως ο έγγαμος βίος δεν της ταιριάζει και αποφάσισε να γυρίσει στην παλιά της «τέχνη».
Φαίνεται πως μετάνιωσε για την επιλογή της να παντρευτεί αν και τον νοιάζεται. Τον Δεκέμβριο του 2016, η πονόψυχη τότε σύζυγος ανησυχούσε πως ο 70χρονος δισεκατομμυριούχος άνδρας της θα πεθάνει την ώρα του sex. Μπορεί το sex μεταξύ τους να μην ήταν και συχνό λόγω προβλημάτων υγείας του ίδιου, αλλά όπως και να έχει εκείνη έτρεφε τους δικούς της φόβους ως μια ερωτευμένη γυναίκα.

«Χάρη στο εισόδημα που εξασφαλίζω από τον άντρα μου, δεν πεινάω. Με τα έξτρα χρηματικά ποσά που μου δίνει, δεν χρειάζεται να γυρίζω πορνό ταινίες», υποστήριζε τότε η ίδια.


Η μεταστροφή της στον βουδισμό την ώθησε να παντρευτεί τον ηλικιωμένο Αμερικανό Harold Jennings Nesland Jr.. Ωστόσο, η ίδια άντεξε μόλις 5 χρόνια γάμου μαζί του και του ζήτησε διαζύγιο. Αλλά αυτή δεν ήταν η μόνη «έκπληξη» που του επιφύλασσε. Του ανακοίνωσε και την άμεση επιστροφή της στο προηγούμενο επάγγελμά της. Αλλά ούτε εκεί σταμάτησαν τα «δώρα» της σε εκείνον. Αφού πριν ελευθερωθεί από τα δεσμά του γάμου, έκανε μια τελευταία αυξητική στήθους.
Η πλήρης αποχή από το σεξ ήταν πρόβλημα για την ίδια. Γι’ αυτό και του ζήτησε τελικά να χωρίσουν!klik

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες