Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017

Ποιον δημοσιογράφο καταγγέλλει ο Τόσκας για προσωπικές επιθέσεις σε βάρος του

Ποιον δημοσιογράφο καταγγέλλει ο Τόσκας για προσωπικές επιθέσεις σε βάρος του
Ανακοίνωση με την οποία καταγγέλλει συγκεκριμένο δημοσιογράφο , εξέδωσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Πρόκειται για τον δημοσιογράφο Τάκη Χατζή στον οποίο ο Νίκος Τόσκας «χρεώνει» την διαστρέβλωση των δηλώσεων του και προσθέτοντας πως ο εν λόγω δημοσιογράφος «ξεκίνησε τις προσωπικές επιθέσεις κατά του Νίκου Τόσκα από τη στιγμή που του αφαιρέθηκε η φρουρά των αστυνομικών που παράτυπα είχε ως ασφάλειά του».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο κ. Τάκης Χατζής υπό το μανδύα του πολιτικού σχολίου μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού “ΣΚΑΪ” για άλλη μια φορά διαστρέβλωσε δηλώσεις του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα.
Συμπτωματικά, ο δημοσιογράφος κ. Χατζής ξεκίνησε τις προσωπικές επιθέσεις κατά του Νίκου Τόσκα από τη στιγμή που του αφαιρέθηκε η φρουρά των αστυνομικών που παράτυπα είχε ως ασφάλειά του.
Οι πολίτες μπορούν να κρίνουν κατά πόσο υπηρετούν τη δημοσιογραφική δεοντολογία τόσο ο κ. Χατζής όσο και η διεύθυνση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού “ΣΚΑΪ” που δείχνει να επικροτεί τέτοιες πρακτικές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες