Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017

Συνέλαβαν συνεργάτη του Τραμπ με έφηβο σε ξενοδοχείο – Είχε και ναρκωτικά

Συνέλαβαν συνεργάτη του Τραμπ με έφηβο σε ξενοδοχείο – Είχε και ναρκωτικά
Ανώτατο στέλεχος της προεκλογικής ομάδας του Ντόναλντ Τραμπ στην Οκλαχόμα συνελήφθη για παιδική πορνεία, καθώς εντοπίστηκε από αστυνομικούς μέσα σε ξενοδοχείο παρέα με ένα έφηβο αγόρι και έχοντας στην κατοχή του ναρκωτικά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Independent, που επικαλείται δικαστικά έγγραφα, ο Ραλφ Σόρτεϊ, αντιμετωπίζει τρεις κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, περιλαμβανομένης της εμπλοκής του σε παιδική πορνεία.
Ο 35χρονος, ο οποίος από το 2010 υπηρετεί ως στέλεχος των ρεπουμπλικανών στην Οκλαχόμα, δεν έχει μιλήσει στα ΜΜΕ για το περιστατικό.
Η σύλληψή του έγινε στις 9 Μαρτίου, στην πόλη Μουρ στα νότια της Οκλαχόμα και σύμφωνα με την ένορκη γραπτή κατάθεση «οι αστυνομικοί παρατήρησαν μία έντονη οσμή από μαριχουάνα να βγαίνει από το δωμάτιο όπου ο Σόρτει εντοπίστηκε με τον έφηβο», ενώ στην τσάντα του εντοπίστηκε και ένα κουτί με προφυλακτικά.
Ο 35χρονος κρατήθηκε στις φυλακές και δύο ημέρες αργότερα αποφυλακίστηκε αφού κατέβαλε εγγύηση 100.000 δολαρίων.
Πολιτικοί της Οκλαχόμα και από τις δύο μεγάλες παρατάξεις, περιλαμβανομένου και της κυβερνήτη του Ρεπουμπλικανών, κάλεσαν τον Σόρτει να παραιτηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες