Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Πειράματα και παραφωνίες...

«Το πείραμα διεύρυνση της ΝΔ πετυχαίνει» εκτιμούν στελέχη της οδού Πειραιώς. Ως παράδειγμα φέρνουν το...
δίδυμο του Βασίλη Οικονόμου και του Ιάσωνα Φωτήλα στον τομέα Υγείας του κόμματος. Ο κ. Φωτήλας, άρτι αφιχθείς στη ΝΔ, ανεξάρτητος βουλευτής το τελευταίο διάστημα, αλλά προερχόμενος από το Ποτάμι, τοποθετήθηκε αναπληρωτής τομεάρχης υπό τον κ. Οικονόμου, έπειτα από την επεισοδιακή απομάκρυνση της Κατερίνας Παπακώστα.

Αντιδράσεις υπήρξαν, κυρίως από βουλευτές και στελέχη που θεωρούν εαυτούς «θεματοφύλακες» της κομματικής παράδοσης, ξεχνώντας ότι ένας πολιτικός σχηματισμός δεν είναι ένας περιχαρακωμένος οργανισμός, αλλά μια ζωντανή πολιτική οντότητα, που για να συνεχίσει να υπάρχει θα πρέπει να ενισχύεται με νέες δυνάμεις και να ανοίγεται στην κοινωνία.

Οι όποιες παραφωνίες πάντως κόπηκαν «μαχαίρι», από την αυστηρή στάση που κράτησε ο κ. Μητσοτάκης και τα σχετικά μηνύματα που έστειλε προς όλες τις κατευθύνσεις, αλλά και τις βολές που δέχθηκαν οι συγκεκριμένοι από τους υπόλοιπους συναδέλφους τους στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, οι οποίοι ενοχλήθηκαν για το γεγονός ότι ανακινούν ζητήματα την ώρα που η κυβέρνηση βρίσκεται στο καναβάτσο και η χώρα πάνω σε τεντωμένο σκοινί...

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες