Κυριακή 28 Μαΐου 2017

ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ: ΤΑ ΠΟΛΥΜΕΡΗ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ

Η ρωσική βιομηχανία φορητών όπλων ανέπτυξε δύο νέα όπλα για αγώνα εκ του σύνεγγυς (close combat), ιδίου διαμετρήματος μεταξύ τους, το υποπολυβόλο SR-2 Veresk και το πιστόλι SR-1 Vector με νέα πολυμερή πυρομαχικά των 9×21 χλστ. και με εντυπωσιακά μοναδικά χαρακτηριστικά, σε ότι αφορά τις δυνατότητές τους:
 
Τα νέα πυρομαχικά μπορούν να διατρήσουν οποιοδήποτε ατομικό θώρακα από κέβλαρ ή ατσάλι, άρα αχρηστεύουν τα αλεξίσφαιρα γιλέκα αυτής της κατηγορίας που αποτελούν το 95% των αλεξίσφαιρων γιλέκων που κυκλοφορούν παγκοσμίως.
 
Πρόκειται για παγκόσμια επανάσταση στα φορητά όπλα, αφού ουδέποτε τόσο ελαφρύς φορητός οπλισμός είχε τέτοια χαρακτηριστικά (ελαφρά όπλα με πυρομαχικά που έχουν την ικανότητα διάτρησης της συντριπτικήςπλειοψηφίας των αλεξίσφαιρων γιλέκων και αλλάζουν την μορφή των συγκρούσεων εκ του σύνεγγυς).
 
Το νέο πιστόλι, έχει το εντυπωσιακό φονικό βεληνεκές των 100 μ. και το υποπολυβόλο φθάνει το φονικό βεληνεκές των 200 μ. έχοντας μία κάνη ελαφρά μακρύτερη από ένα πιστόλι! 
 
Το βίντεο επίδειξης είναι αποκαλυπτικό των δυνατοτήτων τους.
 
Για την ώρα τα όπλα τα χρησιμοποιούν οι μόνο οι μονάδες Spetsnaz και η ΟΜΟΝ, αλλά η χρήση τους θα επεκταθεί και στις μονάδες αναγνώρισης των αλεξιπτωτιστών, τις ειδικές μονάδες κρούσης της GRU, το Αlpha Team, κλπ. pronews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες