Κυριακή, 28 Μαΐου 2017

Άντρες της Αντιτρομοκρατικής ασφαλίζουν για τον Παπαδήμο...

Άντρες της Αντιτρομοκρατικής ασφαλίζουν τον «Ευαγγελισμό» για τον Παπαδήμοτον «Ευαγγελισμό»...

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού νοσηλεύεται για τέταρτη ημέρα ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, που...
τραυματίστηκε από έκρηξη παγιδευμένου φακέλου το απόγευμα της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σταθερή και αύριο, Δευτέρα, αναμένεται να βγει από τη ΜΕΘ και να μεταφερθεί σε μονόκλινο δωμάτιο στον 10ο όροφο του νοσοκομείου.

Μετά την έντονη κριτική που ασκήθηκε στην ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την απόφαση να αφαιρέσει τους τέσσερις από τους δώδεκα αστυνομικούς από τη φρουρά του πρώην πρωθυπουργού, παρότι ο ίδιος αποτελούσε στόχο τρομοκρατών, τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνονται είναι ιδιαίτερα αυστηρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες άντρες της Αντιτρομοκρατικής βρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» προκειμένου να ελέγξουν το δωμάτιο στο οποίο πρόκειται να μεταφερθεί αύριο ο πρώην πρωθυπουργός, ώστε να νοσηλευτεί με απόλυτη ασφάλεια για όσο χρονικό διάστημα κριθεί απαραίτητο από τους θεράποντες ιατρούς.

Έτσι λοιπόν πέρα από τον έλεγχο που γίνεται τις τελευταίες ώρες στον Ευαγγελισμό, ο Λουκάς Παπαδήμος θα παραμείνει φρουρούμενος στο νοσοκομείο αφού άντρες της ΕΛ.ΑΣ. θα βρίσκονται όλο το 24ωρο έξω από το δωμάτιό του.

Ο ίδιος θα δέχεται επισκέψεις συγκεκριμένες ώρες μέσα στην ημέρα ενώ τα πρόσωπα που επιθυμούν να τον επισκεφθούν θα ελέγχονται πρώτα από την ασφάλειά του.

Την ίδια ώρα πολλά ερωτήματα συνεχίζει να προκαλεί η φημολογία ότι ο τρομο - φάκελος πέρασε από έλεγχο από τα ειδικά μηχανήματα της Βουλής χωρίς να εντοπιστεί εκρηκτική ύλη, πριν φτάσει στα χέρια του.

Τα μέτρα ασφαλείας πλέον είναι ιδιαίτερα αυστηρά μετά και τα κενά ασφαλείας που διαπιστώθηκαν σε τέσσερα νοσοκομεία της χώρας στα οποία εισέβαλαν άγνωστοι, ανενόχλητοι , αφαιρώντας ιατρικό εξοπλισμό εκατομμυρίων ευρώ...


protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες