Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Αυτή είναι η αλήθεια για το γραφείο Σημίτη! «Γκρεμίζονται» οι φήμες για τον «μεσίτη» Γλύξμπουργκ


Ανυπόστατα σενάρια και τίποτα παραπάνω φαίνεται πως είναι τα όσα κυκλοφόρησαν το πρωί του Σαββάτου με αφορμή σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά» για το γραφείο του Κώστα Σημίτη, που δήθεν πωλήθηκε με «μεσίτη» τον Νικόλαο Γλύξμπουργκ, γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Thecaller το εν λόγω δημοσίευμα φαίνεται πως προκάλεσε μεγάλη έκπληξη στον πρώην πρωθυπουργό, αφού δεν έχει κανένα στοιχείο πραγματικότητας.
Πιο συγκεκριμένα, τα γραφεία του Κ. Σημίτη, στην οδό Ακαδημίας, όντως πουλήθηκαν, αλλά αυτό έγινε τέλη Δεκεμβρίου και- όπως είναι προφανές- ουδεμία συνάντηση έγινε μεταξύ του Κώστα Σημίτη και του Νικ. Γλύξμπουργκ, στο περιθώριο του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών στις αρχές Μαρτίου, παρά τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα των «Παραπολιτικών»! Ως εκ τούτου δεν υπήρξε και καμίας μορφής… διαμεσολάβηση του Νικόλαου για την πώληση του ακινήτου του πρώην πρωθυπουργού.
Επιπλέον, σύμφωνα πάντα με αποκλειστικές πληροφορίες, το νέο γραφείο ανήκει σε Ίδρυμα και όχι σε «διεθνούς φήμης δικηγορική εταιρεία», όπως αναληθώς, γράφει το σχετικό ρεπορτάζ. Συν τοις άλλοις, δεν έγινε καμία φιλική παραχώρηση και το μίσθωμα ορίζεται από το Υπουργείο Οικονομικών.
Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, το εν λόγω δημοσίευμα σε συνδυασμό με το πρωτοσέλιδο της Documento του Κώστα Βαξεβάνη, όπου πάλι στοχοποιείται ο κ. Σημίτης, προκαλούν αλγεινή εντύπωση και απορίες ως προς τη σκοπιμότητα τέτοιων δημοσιευμάτων ειδικά αυτη την περίοδο.
Κ.Μ. thecaller

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες