Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017

Ντουτέρτε σε Τσέλσι Κλίντον: Πώς ένιωθες όταν ο πατέρας σου συνουσιαζόταν με την Λεβίνσκι

Ντουτέρτε σε Τσέλσι Κλίντον: Πώς ένιωθες όταν ο πατέρας σου συνουσιαζόταν με την Λεβίνσκι
Σε άλλη μια προσβλητική δήλωση προχώρησε ο πρόεδρος των Φιλιππίνων, Ροντρίγκο Ντουτέρτε, σε μια προσπάθεια να υπερασπιστεί τον αστεϊσμό του με τους βιασμούς γυναικών από στρατιώτες στην χώρα του.

Ο Ντουτέρτε είχε διαβεβαιώσει τους στρατιώτες στο Μιντανάο, όπου επιβλήθηκε ο στρατιωτικός νόμος, πως θα αναλάβει πλήρως την ευθύνη εάν κάποιος από αυτούς βιάσει γυναίκες.

«Εάν έχετε βιάσει τρεις, θα το παραδεχτώ, σας το “κερνάω»

«Εάν “πέσετε”, θα “πέσω” κι εγώ. Αλλά για να τον στρατιωτικό νόμο, τις επιπτώσεις του στρατιωτικού νόμου και τον αντίκτυπο του στρατιωτικού νόμου, εγώ και μόνο εγώ θα είμαι υπεύθυνος – απλά κάντε την δουλειά σας και θα αναλάβω εγώ τα υπόλοιπα», δήλωσε την Παρασκευή, προσθέτοντας με χιουμοριστικό ύφος: «Εάν έχετε βιάσει τρεις, θα το παραδεχτώ, σας το “κερνάω”», είχε πει, προκαλώντας αντιδράσεις σε όλο τον κόσμο.
Ανάμεσα σε εκείνους που καταδίκασαν την συγκεκριμένη δήλωση ήταν και η κόρη του Μπιλ και της Χίλαρι Κλίντον, Τσέλσι, η οποία δημοσίευσε την είδηση στο Twitter, σχολιάζοντας πως τέτοιου είδους αστεία δεν είναι ποτέ αποδεκτά.
Λίγες ημέρες αργότερα, ο Ντουτέρτε προχώρησε σε δηλώσεις που ήταν ιδιαίτερα προσβλητικές για την Τσέλσι Κλίντον. «Όταν ο πατέρας σου, πρόεδρος των ΗΠΑ, συνουσιαζόταν με την Λεβίνσκι και τα κορίτσια βρίσκονταν στον Λευκό Οίκο, πώς ένιωθες; Άσκησες κριτική στον πατέρα σου;», δήλωσε, αναφερόμενος στο σκάνδαλο Λεβίνσκι.
Το σκάνδαλο είχε ξεκινήσει στις 19 Ιανουαρίου 1998 όταν το Drudge Report έγραψε για φήμες στους δημοσιογραφικούς κύκλους της Ουάσιγκτον περί σεξουαλικής σχέσης του προέδρου με μια νεαρή μαθητευόμενη, που του έφερνε πίτσες στο Οβάλ Γραφείο την περίοδο 1995-96. Τον Αύγουστο του ίδιου έτους, ο Κλίντον παραδέχτηκε ότι είχε «ανάρμοστη σωματική επαφή» με μια μαθητευόμενη που του έφερνε πίτσες.tribune

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες