Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

ΓΗΣ ΜΑΔΙΑΜ ΣΤΟ Σύνταγμα απο τους κουκουλοφόρους!



Χθες έστειλαν μήνυμα Φωτιά τσεκούρι και πιστόλι.Και σήμερα τους βλέπουμε να καταστρέφουν όπως πάντα τις συγκεντρώσεις των πολιτών.
Οι τουρίστες που βρίσκονται στο Σύνταγμα δεν πίστευαν αυτα που έβλεπαν τα μάτια τους και άρον άρον έφυγαν προς το Μοναστηράκι και το Θησείο.
Όπως αναφέρει το pronews,Σε πεδίο «μάχης» μεταξύ κουκουλοφόρων και αστυνομικών δυνάμεων έχει μετατραπεί εδώ και λίγη ώρα η πλατεία Συντάγματος, όπου
σημειώνονται εκτεταμένα επεισόδια με βόμβες μολότοφ, ρόπαλα αλλά και χρήση χημικών.

Οι ταραξίες, που κατάφεραν και παρεισέφρησαν στην πορεία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, άρχισαν να προκαλούν επεισόδια λίγα λεπτά μετά τη μία το μεσημέρι, και όταν έφτασαν στην πλατεία Συντάγματος επιτέθηκαν με ρόπαλα, σφυριά και πέτρες σε διμοιρία των ΜΑΤ κοντά στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια. Οι αστυνομικοί, από την πλευρά τους, απάντησαν με χρήση χημικών.
Οι κουκουλοφόροι συνέχισαν την επίθεση εναντίον των ΜΑΤ εκτοξεύοντας φωτοβολίδες με τη χρήση αυτοσχέδιων όπλων.

Νωρίτερα ένταση προκάλεσε ομάδα αναρχικών στην Ομόνοια κατά τη διάρκεια της πορείας διαμαρτυρίας.
Οι αναρχικοί που βρίσκονταν στην ουρά της πορείας πέταξαν πέτρες εναντίον γνωστού φούρνου προκαλώντας φθορές στην τζαμαρία. Στη συνέχεια και ενώ μέσω της οδού Σταδίου είχαν φτάσει στην πλατεία Κλαυθμώνος προκάλεσαν υλικές ζημιές σε βανακί της ΕΡΤ, ενώ έσπασαν και άλλες βιτρίνες στην πορεία τους προς τη Βουλή.



































epixirimatias.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες