Πέμπτη 11 Μαΐου 2017


Πειθαρχικές διώξεις για εκτεταμένα επεισόδια σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ...

Πειθαρχικές διώξεις σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για τα όσα έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας το περασμένο Σάββατο άσκησε ο...
ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου.
Οι δύο φιναλίστ, με βάση το κατηγορητήριο, κατηγορούνται για εκτεταμένα επεισόδια κι αυτό σημαίνει όπτι κινδυνεύουν με αφαίρεση βαθμών, ποινές αποκλεισμού της έδρας τους, καθώς και με βαρύτατα πρόστιμα. Στην περίπτωση δε της ΑΕΚ τα πράγματα είναι ακόμη πιο δύσκολα, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» είναι υπότροποι, κάτι που σημαίνει ότι η «καμπάνα» που θα τους επιβληθεί θα είναι διπλάσια.

Όσον αφορά το «δικέφαλο του Βορρά» κινδυνεύει και αυτός με μεγάλη τιμωρία, ίσως και μεγαλύτερη από αυτή της ΑΕΚ, καθώς κατηγορείται για εκτεταμένα επεισόδια εντός του αγωνιστικού χώρου, είναι και υπότροπος από τα επεισόδια της περασμένης σεζόν με τον Ολυμπιακό, πάλι για το Κύπελλο, οπότε αναμένεται να τιμωρηθεί με βαρύτατες ποινές.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ θα καλέσει σε σύντομο χρονικό διάστημα τις δύο ΠΑΕ για να απολογηθούν. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Ο Υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, άσκησε δίωξη σε σε βάρος των ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΠΑΕ ΑΕΚ, νόμιμα εκπροσωπουμένων, καθώς και του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Lubos Michel (τελικός αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας 2016-2017 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, 6/5/2-17) για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 6 παρ. 3β, 11 παρ. 2, 3 σε συνδ. με αρ. 10 παρ. 1δ. περ. Ι, 14, 15 παρ. 1α, παρ. 2, παρ. 3 Α, Β, παρ. 4A, Β, παρ. 5 εδ. β, ε, παρ. 6 εδ. α, β, γ, (δ για ΠΑΕ.ΠΑΟΚ), ε, στ, παρ. 7 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ...

naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες