Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Τα πιο περίεργα πράγματα που έχουν βρεθεί σε ελέγχους αεροδρομίων! (φωτό)

Τα πιο περίεργα πράγματα που έχουν βρεθεί σε ελέγχους αεροδρομίων! (φωτό)
Ο έλεγχος στο αεροδρόμιο είναι εξονυχιστικός και πολλές φορές μέχρι και εκνευριστικός, όταν χρησιμοποιείς τα αεροπλάνα συχνά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ή για να κάνεις ένα ταξίδι αναψυχής και το μόνο που σε νοιάζει είναι να μπεις στο αεροπλάνο και να φύγεις μακριά.

Όταν όμως δεις πόσα περίεργα πράγματα έχουν εντοπιστεί κατά καιρούς από την ασφάλεια των αεροδρομίων ανά τον κόσμο, θα καταλάβεις γιατί αυτός ο έλεγχος είναι απαραίτητος. Μάλιστα, κάποιοι το έχουν τερματίσει και δεν μεταφέρουν τα κλασσικά απαγορευμένα που σου έρχονται στο μυαλό όπως ναρκωτικά ή εκρηκτικές ύλες, αλλά και άλλες πολύ παράξενες αποσκευές που δεν πάει καν το μυαλό μας.


Βαλσαμωμένο αρμαντίλλο μεταμφιεσμένο σε σερίφη

metamfiesmeno armantilo
Στις Αυστραλιανές αερογραμμές ανακάλυψαν κάτι πολύ περίεργο. Ένα βαλσαμωμένο αρμαντίλλο, το οποίο είναι ένα είδος μικρού θηλαστικού, μεταμφιεσμένο σε σερίφη. Η αλήθεια είναι ότι οι νόμοι απαγορεύουν την μεταφορά των άγριων ζώων, ακόμα και όταν είναι νεκρά και έτσι ένας ταξιδιώτης από το Τέξας με προορισμό το Σίδνεϊ, φρόντισε να το μεταμφιέσει για να μοιάζει με λούτρινο, χωρίς όμως να πείσει τους άντρες της ασφάλειας.

18 Ανθρώπινα κεφάλια

kefalia anthrwpwn
Σε ένα αεροδρόμιο του Σικάγου βρέθηκαν σε αποσκευές 18 ανθρώπινα κεφάλια. Δεν τα μετέφερε κάποιος στυγνός δολοφόνος, αλλά μεταφέρονταν για ιατρικούς σκοπούς, το οποίο είναι κάτι σύνηθες. Μόνο που χρειάζεται αρκετή γραφειοκρατία και αυτή τη φορά κάτι είχε πάει λάθος με τα χαρτιά και γι’ αυτό δώσαν βάση από το αεροδρόμιο.

Όπλο μέσα σε κουκλάκι mickey mouse

oplo se mickey
Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο ότι στο αεροδρόμιο ελέγχουν μέχρι και τα παιδιά, αλλά όλο αυτό έχει μια βάση, αφού κάποιος χρησιμοποίησε ένα παιδικό αρκουδάκι για να κρύψει μέσα ένα όπλο, μην υπολογίζοντας όμως ότι οι ακτίνες X μπορούν να διαπεράσουν οτιδήποτε και να δουν το εσωτερικό.

Εκατοντάδες εξωτικά ψάρια

exotika psaria
Όλοι γνωρίζουμε ότι στις βαλίτσες, οι οποίες δεν είναι χειραποσκευές μπορούμε να βάλουμε υγρά. Ένας άντρας όμως το παράκανε αφού προσπάθησε να μεταφέρει 240 ψάρια σε όλα τα χρώματα και μεγέθη και φυσικά ο όγκος νερού που χρειαζόταν για να κρατηθούν ζωντανά ήταν πολύ μεγαλύτερος από τον επιτρεπτό. Στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες όμως η αποστολή απέτυχε.

Ζώνη αγνότητας

zwnh agnothtas
Κι όμως όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται ακόμα και σήμερα υπάρχουν άνθρωποι που φορούν ζώνη αγνότητας. Μόνο που οι ανιχνευτές μετάλλων δεν θα σταματήσουν να χτυπούν μέχρι αυτός που τη φορά να τη βγάλει και τότε μάλλον η αμηχανία θα φτάσει στα ύψη.

Γιγαντιαίο ξύλινο σφυρί

ksylino sfyri
Στους κανόνες ασφαλείας καμίας αεροπορικής εταιρείας δεν αναγράφεται ότι κάποιος δεν μπορεί να μεταφέρει ένα σφυρί. Όταν μιλάμε όμως για ένα τεράστιο σφυρί, φυσικά δεν μπορούσαν να το αφήσουν έτσι και φυσικά η γυναίκα που το μετέφερε απογοητεύτηκε.
 


Μωρό σε βαλίτσα

mwro se valitsa
Ένα ζευγάρι από την Αίγυπτο προσπάθησε να πετάξει από αεροδρόμιο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων μαζί με το νεογέννητο μωρό τους, το οποίο όμως δεν είχε visa και θα έπρεπε να περιμένουν 2 ημέρες για να ανοίξει το κατάλληλο γραφείο έκδοσης. Οι γονείς τότε πήραν την απόφαση να βάλουν το μωρό στη τσάντα και καταδικάστηκαν γι’ αυτό.

Ανθρώπινα οστά

anthrwpina osta
Εκτός από τα ολόκληρα κρανία που είπαμε πιο πάνω έχουν ανακαλυφθεί και σπασμένα οστά, τα οποία κάποιες κυρίες από την Κούβα πίστευαν στις μαγικές τους ιδιότητες.

Παλιά οβίδα

ovida
Ένας ερασιτέχνης δύτης ανακάλυψε στον βυθό της θάλασσας μια οβίδα από τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο και θεώρησε πως θα μπορούσε να το μεταφέρει χωρίς πρόβλημα. Φυσικά τα σχέδια του χάλασαν και η οβίδα κατασχέθηκε για μουσειακούς λόγους.

Στιλέτο σε βούρτσα μαλλιών

stileto se voyrtsa malliwn
Έχουν εφευρεθεί πολλά συγκαλυμμένα όπλα όπως αυτό, τα οποία όμως είναι αθέμιτο να περάσουν χωρίς πρόβλημα τον έλεγχο του αεροδρομίου.

Τιγράκι

tigraki
Στο αεροδρόμιο της Μπανγκόκ ανάμεσα σε μια αποσκευή με λούτρινα τιγράκια βρέθηκε και ένα ζωντανό ναρκωμένο. Τα άγρια ζώα διακινούνται συχνά λαθραία και αυτό είχε προορισμό το Ιράν, εντοπίστηκε όμως από τα ειδικά μηχανήματα του αεροδρομίου.

Νεκρά φίδια

psofia fidia
Στο αεροδρόμιο της Ατλάντα βρέθηκαν πολλά νεκρά φίδια, τα οποία διατηρούνταν σε βάζα. Αυτό δεν είναι παράνομο αν υπάρχουν τα απαραίτητα χαρτιά, ο συγκεκριμένος επιβάτης δεν είχε ενημερώσει όμως και έτσι βρέθηκε να απολογείται στον έλεγχο.

Φίδια σε σουτιέν

fidia
Λίγο πιο τρομακτικό από τα νεκρά φίδια είναι ίσως τα ζωντανά και σαν να μην φτάνει αυτό μια γυναίκα θέλησε να μεταφέρει μέσα στο σουτιέν της 75 φίδια και η οποία πιάστηκε στο αεροδρόμιο της Στοκχόλμης αφού φέρονταν αρκετά νευρικά.

Μαριχουάνα σε χειροβομβίδα

marihouana
Και έτσι σκέφτηκα κάποιος με φοβερό IQ η μαριχουάνα είναι παράνομη, γι’ αυτό θα την κρύψω. Ποια όμως να ναι η καλύτερη κρυψώνα; Σίγουρα μια χειροβομβίδα. NOT! Κι όμως συνέβη στο αεροδρόμιο του Μπέλινγκχαμ των ΗΠΑ, από κάποιον που πρέπει να μπει στο βιβλίο των πιο έξυπνων ανθρώπων του πλανήτη.

Ένα νεκρό σώμα

nekro swma
Στην κορυφή της λίστας μπορεί σίγουρα να μπει ένα ολόκληρο νεκρό σώμα. Όσο περίεργο και αν σου φαίνεται συμβαίνει συχνά στους ελεγκτές των αερομεταφορών να έρχονται αντιμέτωποι με ανθρώπους που προσπαθούν να μεταφέρουν τους νεκρούς συγγενείς τους σε καροτσάκια. Σίγουρα μετά από όλα αυτά ακόμα κι αν πίστευες ότι η δουλειά του ελεγκτή αεροδρομίου είναι εύκολη θα αναθεωρήσεις
Πηγή: www.defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες