Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Τα πρωτοσέλιδα του βρετανικού Τύπου για το τρομοκρατικό χτύπημα στο Μάντσεστερ

Τα πρωτοσέλιδα του βρετανικού Τύπου για το τρομοκρατικό χτύπημα στο Μάντσεστερ
Αγώνα δρόμου έκαναν οι βρετανικές εφημερίδες για να ενημερώσουν τις σημερινές εκδόσεις τους μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο φουαγιέ του Manchester Arena, στο τέλος της συναυλίας της Αριάνα Γκράντε.
Δεν κατάφεραν βέβαια όλες οι εφημερίδες να ανεβάσουν τα πρωτοσέλιδά τους στο Twitter, αλλά όσες το έκαναν αποτυπώνουν τη φρίκη μετά την επίθεση με τους 19, μέχρι τη στιγμή της έκδοσης, νεκρούς και τους 50 τραυματίες, όπως αναφέρει ο Guardian.

Το BBC επικαλούμενο την Αστυνομία του Manchester αναφέρει ότι πλέον οι νεκροί είναι 22.
«Τρόμος στην Arena» είναι ο τίτλος της Manchester Evening News, με τη φωτογραφία μιας τραυματισμένης που της προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες  οι γιατροί.
dnbu7a69
Η Daily Mirror τιτλοφορείται «19 νεκροί από βόμβα σε ποπ συναυλία» ενώ επιτίθεται και στην πρωθυπουργό Τερέζα Μέι για την πολιτική της στον τομέα της Υγείας.
5872bv60
Ο Guardian έχει τίτλο «Φόνος στο Μάντσεστερ, τουλάχιστον 19 νεκροί στην επίθεση στην αρένα» και μια μεγάλη φωτογραφία ενός άνδρα με ματωμένα πόδια, που απομακρύνεται από τη σκηνή της επίθεσης.
kx756y6h
Η Daily Telegraph περιγράφει τις δραματικές σκηνές με τον τίτλο «Έκρηξη στο Μάντσεστερ σκοτώνει 19 παρευρισκόμενους σε συναυλία».
buzga1y8
Πηγή: newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες