Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Γιατί η Marie-Chantal ζήτησε να γνωρίσει τον Νίκο Νικολόπουλο!

Σε πυρετώδεις διεργασίες ο βουλευτής με τον Σταμάτη Γονίδη για το κόμμα


Σε πυρετώδεις διεργασίες βρίσκονται ο βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, ο τραγουδιστής-συγγραφέας Σταμάτης Γονίδης και πλειάδα οξυδερκών επιχειρηματιών-φίλων του Πρίγκιπα Νικολάου από την περιοχή της Ανοιξης-Αρχάγγελοι-Σταμάτα.

Ολοι τους έχουν πέσει με τα μούτρα στη δουλειά ώστε να ετοιμάσουν το κόμμα του Πρίγκιπος που θα κάνει την εμφάνισή του τον Σεπτέμβριο. Ο Νίκος Νικολόπουλος θα έχει στο πλευρό του και την Παναγία η οποία χτυπάει υπερωρίες για πάρτη του.
Με αφορμή τη δημιουργία του κόμματος από τον αδελφό του συζύγου της η Μαρί Σαντάλ ζήτησε από τους επιχειρηματίες της ευρύτερης περιοχής Σταμάτας να της γνωρίσουν τον Νίκο Νικολόπουλο. Η Μαρί Σαντάλ τώρα δεν είναι καμμιά τυχαία και κατά πάσα πιθανότητα θα βρεθεί ανάμεσα στους χορηγούς του νέου κόμματος. Γι΄αυτό θέλει να γνωρίσει και τον Νίκο Νικολόπουλο για να δει αν θα πιάσουν τόπο τα λεφτά της.
Δεν είναι καθόλου τυχαίο που η Μαρί Σαντάλ Μίλερ, η -για 22 χρόνια- σύζυγος του Παύλου, του γιου του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, είναι η 14η πιο πλούσια γυναίκα στη Βρετανία για το 2017. Σύμφωνα μάλιστα με την ετήσια λίστα των Sunday Times, η 48χρονη σήμερα Σαντάλ έχει περιουσία που φτάνει το 1,58 δισ. στερλίνες ή 2.05 δισ. δολάρια. Οπωσδήποτε, το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας της προέρχεται από τον δισεκατομμυριούχο πατέρα της, τον Ρόμπερτ Γουώρεν Μίλερ, δημιουργό τη δεκαετία του ’60 των περίφημων DFS (Duty Free Shops), των οποίων μάλιστα είναι και διευθύντρια του διοικητικού συμβουλίου, αλλά και η ίδια η Μαρί είναι μια εξαιρετική γυναίκα-επιχειρηματίας…
H συνέχεια στο tamtam.news

 kourdistoportocali

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες