Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Μυστήριο με SOS που βρέθηκε γραμμένο σε ερημική περιοχή της Αυστραλίας [εικόνες]

Μυστήριο με SOS που βρέθηκε γραμμένο σε ερημική περιοχή της Αυστραλίας [εικόνες]
Ένα SOS σχηματισμένο από πέτρες, σε ένα απομακρυσμένο τμήμα της δυτικής Αυστραλίας έχει προκαλέσει φόβους ότι ένα ή ακόμα και περισσότερα άτομα μπορεί να έχουν εξαφανιστεί.

Το σήμα κινδύνου εντοπίστηκε από ένα ελικόπτερο. Αμέσως οδήγησε σε επιτόπιες έρευνες την αστυνομία, η οποία έφτασε στο σημείο από αέρος.

Από την πλευρά τους οι αρχές απηύθυναν δημόσια έκκληση για βοήθεια καθώς δεν κατάφερε να εντοπίσει κάποια ένδειξη πρόσφατης δραστηριότητας. Ωστόσο, όπως ενημέρωσε, βρέθηκαν στοιχεία ότι κάποιος είχε κατασκηνώσει στο σημείο.
«Η αστυνομία προσπαθεί να διαπιστώσει εάν υπάρχουν αγνοούμενοι στην περιοχή που χρειάζονται βοήθεια», αναφέρεται σε ανακοίνωση. Σύμφωνα με άλλες πηγές, το σήμα κινδύνου θα μπορούσε να υπάρχει στο σημείο εδώ και χρόνια.
«Υπάρχουν ενδείξεις ότι μπορεί κάποιος να κατασκήνωσε εκεί κάποια στιγμή, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο πόσο πριν συνέβη αυτό», τόνισε η ίδια πηγή.
Το 2015 ένας Βρετανός τουρίστας είχε χαθεί σε μία απομακρυσμένη περιοχή του Κουίνσλαντ και σώθηκε αφού σχημάτισε το SOS στην άμμο.
Πηγή: www.iefimerida.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες