Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Viviana Ross | H 21χρονη σέξι σερβιτόρα που «κοιμήθηκε» με τον Orlando Bloom


Η Viviana Ross είναι η 21χρονη σέξι σερβιτόρα που «κοιμήθηκε» με τον Orlando Bloom και την απέλυσαν όταν την βρήκαν γυμνή στο κρεβάτι του!
 
Η Viviana Ross είναι η 21χρονη σέξι σερβιτόρα που «κοιμήθηκε» με τον Orlando Bloom και την απέλυσαν όταν την βρήκαν γυμνή στο κρεβάτι του!

Η Viviana Ross είναι η 21χρονη σέξι σερβιτόρα που «κοιμήθηκε» με τον Orlando Bloom και την απέλυσαν όταν την βρήκαν γυμνή στο κρεβάτι του! Πιο συγκεκριμένα, η Viviana Ross είναι η σερβιτόρα που- όπως περιγράφει η ίδια- πέρασε μια νύχτα πάθους με τον δημοφιλή ηθοποιό και δεν το μετανιώνει παρότι έχασε τη δουλειά της για αυτόν.

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Pirates of the Caribbean» κάλεσε την όμορφη Viviana Ross να τον βρει στη σουίτα του στο πεντάστερο ξενοδοχείο μόλις τελείωνε η βάρδιά της. Κι έτσι φαίνεται πως έγινε καθώς το αφεντικό της τη βρήκε γυμνή στο κρεβάτι του Χολυγουντιανού σταρ!


Η ίδια χαρακτηρίζει τη νύχτα μαζί του ως «νύχτα απίστευτου σεξ». «Υπήρχε ``ηλεκτρισμός`` ανάμεσά τους. Από την πρώτη κιόλας στιγμή που συναντήθηκαν. Πέρασε υπέροχα και το κορμί του ήταν τέλειο. Ήταν φοβερός εραστής», φανερώνει μια πηγή της The Sun.


«Ήπιαν ένα gin tonic και άρχισαν να φιλιούνται. Εκείνος έκανε την πρώτη κίνηση. Έμενε στο ξενοδοχείο για πέντε ημέρες και η ένταση μεταξύ τους ``χτιζόταν``. Το πρωί εκείνος έφυγε για μια συνέντευξη τύπου και η Viviana έμεινε στο κρεβάτι. Αυτό όμως ήταν λάθος», προσθέτει η ίδια πηγή. klik

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες