Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

Φάτε τζίντζερ (πιπερόριζα) κάθε μέρα για 1 μήνα και αυτό θα συμβεί στο σώμα σας

Φάτε τζίντζερ (πιπερόριζα) κάθε μέρα για 1 μήνα και αυτό θα συμβεί στο σώμα σας

Το τζίντζερ (πιπερόριζα) είναι μια από τις πιο ισχυρές υπερ-τροφές στην αγορά και μπορεί να προσφέρει στο σώμα σας πολλά οφέλη για την υγεία.

Αυτό το μπαχαρικό έχει χρησιμοποιηθεί εδώ και αιώνες στη θεραπεία πολλών διαφορετικών θεμάτων υγείας, που κυμαίνονται από τη διάρροια μέχρι τον καρκίνο.

Η καθημερινή κατανάλωση τζίντζερ για ένα μήνα μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την υγεία σας.

Τζίντζερ κατά πεπτικών προβλημάτων

Η δυσπεψία είναι ένα διαδεδομένο πρόβλημα. Μια από τις ιδιότητες του τζίντζερ είναι ότι βελτιώνει την πέψη σας, βοηθώντας την κανονική λειτουργία του εντέρου. Επίσης το τζίντζερ μπορεί να ανακουφίσει τον ερεθισμό στον γαστρεντερικό σωλήνα. Μπορεί να διεγείρει το σάλιο και με αυτό να επιστρέψει στις τροφές και τα υγρά να ταξιδεύουν ομαλά και με ασφάλεια.

Το τζίντζερ εξισορροπεί τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα και μειώνει τον κίνδυνο της καρδιακής νόσου

Ο διαβήτης τύπου 2 είναι πολύ κοινός και μόνο 2 g σκόνης τζίντζερ καθημερινά μπορούν να μειώσουν τα επίπεδα του σακχάρου μέχρι και 10% σε μια περίοδο 12 εβδομάδων. Τα καρδιακά προβλήματα και οι παθήσεις μπορούν να μειωθούν, επίσης, κατά 10%.

Τζίντζερ κατά του πόνου των μυών

Το τζίντζερ μειώνει τον πόνο των μυών κατά 25%. Μπορεί επίσης να περιορίσει την εξέλιξη, μέρα με τη μέρα, του πόνου των μυών.hippieteepee

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες