Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Πάνω από 200 νεκροί στον πύργο που λαμπάδιασε στο Λονδίνο...


Απίστευτα ψέματα των ΜΜΕ...

Ρεπορτάζ του Enimerosi24: Έχει συγκεντρωθεί βοήθεια και δεν υπάρχουν επιζώντες να την παραλάβουν!

Σε σκάνδαλο μεγατόνων εξελίσσεται η τραγωδία στο Λονδίνο με τον φλεγόμενο πύργο Γκρένφελ… κι αυτό διότι τα...

ψέματα των ΜΜΕ έκαναν και σε αυτήν την περίπτωση το θαύμα τους «εξαφανίζοντας» νεκρούς και αποσιωπώντας εγκληματικές παραλείψεις της κυβέρνησης! 

Συνεργάτης του Enimerosi24 που ζει στην περιοχή μάς μεταφέρει πληροφορίες, που δεν έχουν βγει στη δημοσιότητα, σε μια προσπάθεια των media να προστατεύσουν συγκεκριμένα συμφέροντα και πρόσωπα.

Και ενώ η εικόνα που έχουμε από τα διεθνή Μέσα κάνουν λόγο για περίπου 80 νεκρούς (μόλις χθες Δευτέρα αύξησαν τον αριθμό), η πραγματικότητα είναι ότι τα θύματα είναι πολλά περισσότερα! Υπολογίζεται ότι μέχρι αυτή την ώρα οι νεκροί μπορεί να ξεπερνούν τους 200 με 250! Μάλιστα αν σκεφτεί κανείς ότι ο πύργος είχε 120 διαμερίσματα και πρόκειται για εργατικές κατοικίες με στοιβαγμένους ανθρώπους ο παραπάνω αριθμός ενδέχεται να αυξηθεί σημαντικά!


στη φωτο βλέπετε πόσοι ίδιοι πύργοι – εν δυνάμει «μπουρλότα» υπάρχουν στην περιοχή…

Σημειώνεται ότι ο συνεργάτης του site που μας μεταφέρει τον παλμό στην περιοχή μετά την ανείπωτη τραγωδία αναφέρει χαρακτηριστικά ότι την πρώτη ημέρα που βγήκαν και έλεγαν για τόσο λίγους νεκρούς, οι γείτονες και φίλοι των άτυχων ανθρώπων ήταν στα κάγκελα! Διότι όπως έλεγαν, ήταν αδιανόητο να μιλάνε για τόσο μικρό αριθμό σε ένα τέτοιο κτίριο που κυκλώθηκε στις φλόγες μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα! Συγκεκριμένα μας αποκαλύπτει ότι πολλοί ένοικοι του μοιραίου πύργου φίλοι τους δεν είναι καν δηλωμένοι ούτε στις λίστες αγνοουμένων ούτε στις λίστες νεκρών! Ενώ η πιο συγκλονιστική λεπτομέρεια που μας μετέφερε ήταν ότι οι κάτοικοι έχουν συγκεντρώσει είδη πρώτης ανάγκης για τους επιζώντες και δεν υπάρχει κανείς να τα παραλάβει!


Το στόρι είναι γνωστό πολλά χρόνια και σοκαριστικό… Πύργοι στο Λονδίνο με εργατικές κατοικίες σε πανάκριβες περιοχές και η τακτική είναι η εξής: υποβάθμιση των κατοικιών μέσα από πχ ελλιπή μέτρα πυρόσβεσης για να διώχνουν τους μόνιμους (φτωχούς) κατοίκους από την αναπτυσσόμενη περιοχή, μετά προσφέρουν νέα σπίτια στους δικαιούχους, αλλά στην επαρχία… και στη συνέχεια με άνεση κατασκευάζουν τα γυάλινα εντυπωσιακά καινούργια σπίτια για τους υπαλλήλους των εταιρειών!

Τόσο στεγνά, τόσο κυνικά, τόσο απλά και τόσο αποτελεσματικά!

Οι περίοικοι καταγγέλλουν ότι ο πύργος είχε μόλις μία έξοδο κινδύνου από όπου άκουσον άκουσον πέρναγαν σωληνώσεις γκαζιού! Ενώ κατά τη διάρκεια της φωτιάς υπήρχαν μαρτυρίες που επιβεβαίωναν ότι είδαν μπλε καπνούς! ΑΠΛΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

Επιπλέον ο συνεργάτης μάς μεταφέρει ένα κλίμα εκρηκτικό που επικρατεί στην περιοχή. Οι κάτοικοι είναι εξαγριωμένοι! Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν την οργή τους! Και συμπληρώνει ότι η οδηγία που είχε δοθεί στους ενοίκους να παραμείνουν στα διαμερίσματα τους σε περίπτωση φωτιάς για να την απομονώσουν ίσχυε και θα είχε νόημα για υλικά που άντεχαν… Εδώ τώρα όμως που δεν υπήρχε κανένας μα κανένας κανόνας πυρασφάλειας λειτούργησε δολοφονικά, διότι σε ελάχιστα λεπτά το κτίριο κυκλώθηκε από τις φλόγες και εγκλωβίστηκαν όλοι!

Στο τέλος της επικοινωνίας ο συνεργάτης μας κάνει λόγο για «μέγα απόκρυψη», διότι όπως αναφέρει από συζητήσεις εξαγριωμένων κατοίκων, είναι άλλο να λες από την πρώτη – δεύτερη μέρα έχουμε 100 και βάλε νεκρούς και άλλο να το λες μετά από 2-3 μήνες. Ο ίδιος πάντως από τις συνομιλίες του με τους περίοικους πιστεύει ότι ο αριθμός των νεκρών θα είναι σοκαριστικά μεγάλος… Και ότι το μέλλον της Τερέζα Μέι στην πρωθυπουργία θα είναι εξαιρετικά σύντομο!...

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες