Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Η δραματική απελευθέρωση μιας σκλάβας του σεξ- Σίριαλ κίλερ την είχε δεμένη σε κοντέινερ επί δύο μήνες

Η δραματική απελευθέρωση μιας σκλάβας του σεξ- Σίριαλ κίλερ την είχε δεμένη σε κοντέινερ επί δύο μήνες (video) - Media
Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο που δείχνει μία 30χρονη γυναίκα να είναι αλυσοδεμένη από το λαιμό, μέσα σε ένα κοντέινερ. Εκεί την κρατούσε επί δύο μήνες ο απαγωγέας της, ένας κατά συρροή δολοφόνος, μέχρι τη στιγμή που οι αστυνομικοί την απελευθέρωσαν.

Στο ίδιο βίντεο περιλαμβάνεται και η ομολογία του απαγωγέα, Τοντ Κόλεπ, για τη δολοφονία επτά ανθρώπων στη Νότια Καρολίνα.
Δύο βδομάδες πριν, έγινε η δίκη του serial killer, όπου ο δράστης ομολόγησε τις αποτρόπαιες πράξεις του, προκειμένου να αποφύγει τη θανατική ποινή και να καταδικαστεί σε ισόβια.
Στα πλαίσια της παρουσίασης ενοχοποιητικών αποδείξεων, οι εισαγγελικές αρχές έδειξαν στο δικαστήριο και την απελευθέρωση της 30χρονης γυναίκας.

Η γυναίκα, καθώς μεταφερόταν στο νοσοκομείο, μίλησε για τα βασανιστήρια που πέρασε στα χέρια του απαγωγέα, ενώ κατέθεσε ότι είχε πέσει επανειλλημένως θύμα βιασμού. Όπως είπε, ο Κόλεπ της είχε αναφέρει ότι έχει δολοφονήσει ένα ζευγάρι λίγο πριν την απαγάγει, ενώ παραδέχτηκε τις δολοφονίες άλλων 4 ανθρώπων, οι υποθέσεις των οποίων παρέμεναν άλυτες επί 13 χρόνια.
Στο εν λόγω βίντεο η ίδια διακρίνεται αλυσοδεμένη στον τοίχο να κάθεται πάνω σε ένα αυτοσχέδιο κρεβάτι, ενώ όταν τη ρωτούν οι αστυνομικοί που είναι ο φίλος της ο Τσάρλι, η γυναίκα απαντά με ήρεμη φωνή πως ο Κόλεπ τον πυροβόλησε τρεις φορές, στη συνέχεια τον τύλιξε με έναν μπλε μουσαμά και τον έθαψε.topontiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες