Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Ανατροπή στην υπόθεση βιασμού της φοιτήτριας στη Μυτιλήνη- Καθαρή η ιατροδικαστή εξέταση

Ανατροπή στην υπόθεση βιασμού της φοιτήτριας

Ο 33χρονος υπάλληλος  κατά την απολογία του όχι μόνο δεν αποδέχθηκε τις κατηγορίες για το βιασμό  αλλά προχώρησε μαζί με την εταιρεία στην οποία εργάζεται σε μήνυση για ψευδή καταμήνυση ενάντια στη 22χρονη φοιτήτρια.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 33χρονος γνωριζόταν εδώ και καιρό με την 22χρονη φοιτήτρια και είχαν ανάπτυξη φιλική σχέση. 
Όπως αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμα το LesvosNews.net o 33χρόνος έχει αρνηθεί οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή με τη φοιτήτρια και υποστήριξε ότι βρέθηκε στο δωμάτιο της όταν του ζήτησε να ελέγξει ένα υδραυλικό πρόβλημα στο δωμάτιο της εστίας.
Υπενθυμίζουμε ότι την Παρασκευή 24/06/2017 μετά από 4ωρη απολογία ο 33χρονος που είναι κατηγορούμενος για την υπόθεσή βιασμού; της φοιτήτριας στη Μυτιλήνη αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. 
Η φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Αιγαίου κατήγγειλε την Τετάρτη 21/06/2017  ότι βιάστηκε από υπάλληλο της εταιρείας σεκιούριτι που έχει αναλάβει τη φύλαξη των φοιτητικών εστίων.
Το περιστατικό σύμφωνα με την καταγγέλλουσα έγινε τη Δευτέρα 19 Ιουνίου μέσα στις φοιτητικές εστίες του Πανεπιστήμιου Αιγαίου στη Μυτιλήνη.
Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης (21/6) και απολογήθηκε όπως αναφέραμε την Παρασκευή.
Κατά την είσοδο του 33χρονου στο δικαστήριο Μυτιλήνης είχε συγκεντρωθεί μερίδα «αλληλέγγυων» φοιτητών ζητώντας άμεση διερεύνηση της υπόθεσης.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ιατροδικαστική απόφαση που βγήκε αργά την Παρασκευή έδειξε καθαρή ενώ αναμένεται και η εξέταση DNA η οποία θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.
Μετά και από αυτήν την τροπή που πήρε η υπόθεση αύριο κατά την απολογία της νεαρής φοιτήτριας αναμένεται πολύς κόσμος στα δικαστήρια ώστε να στηρίξει τον 33χρονο…Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια…

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 22χρονη την ημέρα της καταγγελίας έφυγε για την Αθήνα χωρίς να έχει ακόμα επιστρέψει. lesvospost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες