Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Εικόνες... Βενεζουέλας στα σούπερ μάρκετ του Κατάρ...

Βίντεο: Εικόνες Βενεζουέλας στα σούπερ μάρκετ του Κατάρ από πανικόβλητους πολίτες!

Δείτε ΦΩΤΟ...
Εικόνες..."πολέμου" στο Κατάρ μετά το διπλωματικό αποκλεισμό του από τους Άραβες γείτονές του, με τους πολίτες να αδειάζουν πανικόβλητοι τα ράφια των σούπερ μάρκετ και...
εκατοντάδες φορτηγά να είναι αποκλεισμένα στα σύνορα γεμάτα με τρόφιμα.



Η Σαουδική Αραβία αφήνει χωρίς τροφή τους Καταριανούς καθώς , όπως επισημαίνουν τα διεθνή ΜΜΕ, το 80% των τροφίμων που εισάγει η Ντόχα προέρχεται από χώρες του Κόλπου, κυρίως το Ριάντ. Στο μεταξύ, εκατοντάδες φορτηγά έχουν εγκλωβιστεί με προμήθειες σε φαγητό την ώρα που φρέσκα και κατεψυγμένα τρόφιμα έχουν γίνει καπνός από τα ράφια των σούπερ μάρκετ στη Ντόχα.



Στην πρωτεύουσα του Κατάρ, οι κάτοικοι  σε κατάσταση πανικού προσπαθούν να προμηθευτούν τα απαραίτητα . Όπως μεταδίδουν τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, γάλα ρύζι και πουλερικά ήταν τα πρώτα τρόφιμα που έγιναν... καπνός από τα ράφια.



Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα "Le Figaro", το Κατάρ εξαρτάται από τις εισαγωγές για να προμηθεύεται διατροφικά προϊόντα, που προέρχονται κυρίως από τις χώρες του Κόλπου.



Σε μία προσπάθεια να αποφύγει την εξάπλωση του πανικού η κυβέρνηση της Ντόχα εξέδωσε ανακοίνωση διαβεβαιώνοντας ότι οι θαλάσσιες και αεροπορικές οδοί θα παραμείνουν ανοικτές για τις εισαγωγές τροφίμων. Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών του Κατάρ, το κλείσιμο των συνόρων δεν θα επηρεάσει τη κανονικότητα της ζωής στη χώρα για τους πολίτες της, όμως οι εικόνες από τα σούπερ μάρκετ δείχνουν πως οι πολίτες έχουν πανικοβληθεί . "Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο...οι άνθρωποι γεμίζουν καροτσάκια με φαγητό και νερό" λέει ένας κάτοικος του Κατάρ στο πρακτορείο "Doha News".nonews



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες