Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

Προκρίθηκε η Εθνική Γυναικών!...


Μπορεί η Εθνική Γυναικών να μην τα κατάφερε απέναντι στην Σλοβενία για την 2η αγωνιστική του Γ' Ομίλου του Ευρωμπάσκετ, ωστόσο...
η ήττα της όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση αποδείχθηκε ανώδυνη, καθώς η Γαλλία νίκησε την Σερβία Εθνική στο ενδεχόμενο τριπλής ισοβαθμίας (με την Σερβία και την Σλοβενία) θα έχει θετικό συντελεστή. 

Η «γαλανόλευκη» πλέον στην 3η και τελευταία αγωνιστική του Ομίλου (19/6) θα ψάξει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα και υπό προϋποθέσεις μπορεί να πάρει ακόμα και την πρώτη θέση του Ομίλου. 

H βαθμολογία 
1) Γαλλία 4 2-0 
2) Σλοβενία 3 1-1 
3) Ελλάδα 3 1-1 
4) Σερβία 2 0-2

Το πρόγραμμα της 4ης και τελευταίας αγωνιστικής (19/6): 
Σερβία - Σλοβενία 
Γαλλία - Ελλάδα 

Τα σενάρια: 
*Αν η Εθνική επικρατήσει της Γαλλίας και η Σερβία νικήσει την Σλοβενία, η Ελλάδα θα πάρει την 1η θέση. 
*Αν η Εθνική νικήσει την Γαλλία και η Σλοβενία επικρατήσει της Σερβίας, θα έχουμε τριπλή ισοβαθμία (Ελλάδα, Γαλλία, Σλοβενία) στην κορυφή. Η Σλοβενία θα είναι στο +1, ενώ την παρούσα στιγμή η Γαλλία είναι στο +2 και η Ελλάδα στο -3. Η Εθνική με νίκη με διαφορά μεγαλύτερη των 4 πόντων, θα πάρει την 1η θέση, 
*Αν η Γαλλία νικήσει την Εθνική και η Σλοβενία επικρατήσει της Σερβίας, η Ελλάδα θα τερματίσει στην 3η θέση. 
*Αν η Γαλλία νικήσει την Εθνική και η Σερβία επικρατήσει της Σλοβενίας θα έχουμε τριπλή ισοβαθμία στη 2η θέση. Η Εθνική θα είναι στο +6 και θα έχει προκριθεί σίγουρα, καθώς μία εκ των Σερβία και Σλοβενία θα έχει αρνητικό πρόσημο. Η Σλοβενία μάλιστα δεν θα μπορεί να φτάσει το +6 της Ελλάδας, ενώ η Σερβία για να έχει καλύτερο συντελεστή από την Ελλάδα, πρέπει να νικήσει με διαφορά μεγαλύτερη των 15 πόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες