Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

Πότε ωριμάζουν σεξουαλικά οι γυναίκες;

Πρόσφατη έρευνα φανερώνει πότε έρχεται η σεξουαλική ωρίμανση των γυναικών και πότε απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ.
Πρόσφατη έρευνα φανερώνει πότε έρχεται η σεξουαλική ωρίμανση των γυναικών και πότε απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ.

Πρόσφατη έρευνα φανερώνει πότε έρχεται η σεξουαλική ωρίμανση των γυναικών και πότε απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ. Πιο συγκεκριμένα, διεξήχθη έρευνα για την εταιρεία αντισυλληπτικών «Natural Cycles» και αφορούσε σε 2.600 γυναίκες.
Η εν λόγω έρευνα στηρίχτηκε σε ερωτηματολόγιο. Αυτό αφορούσε στην εμπειρία τους στον τρόπο που βίωναν τους οργασμούς, στο αίσθημα έλξης προς το άλλο φύλο και στον βαθμό στον οποίο απολάμβαναν το σεξ.

Οι συμμετέχουσες χωρίστηκαν ανά ηλικιακές ομάδες:

  • σε κάτω 23 ετών
  • σε 23-35 ετών 
  • σε μεγαλύτερες από 35 ετών

Αποτελέσματα

Η έρευνα έδειξε πως οι γυναίκες από τα 25 τους χρόνια και μετά κάνουν ό,τι μπορούν για τη σεξουαλική τους ευημερία, αλλά όχι πάντα με τα προσδοκώμενα αποτελέσματα. Στα 36 μία γυναίκα θεωρείται πιο μάχιμη σεξουαλικά και αισθάνεται πιο καλά με το σώμα, το δέρμα και τις ατέλειές της. Για αυτό κιόλας τότε είναι που αισθάνεται πιο σέξι.
Επίσης, όταν η κουβέντα έρχεται στη σεξουαλική έλξη και στον τρόπο με τον οποίο μια γυναίκα «αισθάνεται» και «επικοινωνεί» τον εαυτό της προς τα έξω, αισθάνεται περισσότερη αυτοπεποίθηση μετά τα 35.
Όσο αφορά στις γυναίκες 23 - 35 ετών, μόνο 4 στις 10 γυναίκες απάντησαν ότι είναι ευχαριστημένες από την εξωτερική τους εμφάνιση, ενώ κάτω των 23 ετών 7 στις 10 δήλωσαν το ίδιο.
Καλύτερους, μεγαλύτερης διάρκειας και πιο ποιοτικούς οργασμούς είχαν να δηλώσουν γυναίκες άνω των 35 ετών. Για αυτό η απόλαυση στο σεξ έρχεται με την ωριμότητα και με την εμπειρία. Πριν τα 30, μόλις 5 στις 10 γυναίκες απολαμβάνουν το σεξ!
Οι επιστήμονες λοιπόν είναι κατηγορηματικοί σε ό,τι αφορά τον ηλιακό παράγοντα, ο οποίος φαίνεται να παίζει καθοριστικό ρόλο.  

Με στοιχεία από Independent και Women`sHealth 

 klik

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες