Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017

Κατασβέστηκε η πυρκαγιά στο πλοίο ανοιχτά της Ρόδου...

Κατασβέστηκε η πυρκαγιά στο πλοίο ανοιχτά της Ρόδου [εικόνες]Σε ξενοδοχείο της Ρόδου μεταφέρθηκαν τα είκοσι μέλη του πληρώματος του φορτηγού πλοίου που έπιασε φωτιά το...
βράδυ της Πέμπτης στα ανοιχτά της νήσου. 

Να σημειωθεί πως όλοι οι επιβαίνοντες στο πλοίο οι οποίοι και αποβιβάστηκαν είναι πολύ καλά στην υγεία τους και μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχείο του νησιού.

Παράλληλα άμεση ήταν η κινητοποίηση του νοσοκομείου της Ρόδου, ωστόσο δεν χρειάστηκε να παρασχεθούν σε κανένα πρώτες βοήθειες. Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε Κατασβέστηκε από παραπλέοντα πλοία αλλά και με ίδια μέσα, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες το απόγευμα σε μία από τις κύριες μηχανές του φορτηγού οχηματαγωγού πλοίου «MED STAR» σημαίας Κύπρου, δύο ναυτικά μίλια βορειοδυτικά της Ρόδου.

Το πλοίο με 32 επιβαίνοντες (30 άτομα πλήρωμα-δύο οδηγοί φορτηγών) είχε αναχωρήσει από τη Ρόδο με προορισμό τη Σαντορίνη, μεταφέροντας 33 φορτηγά οχήματα, όταν υπό αδιευκρίνιστη αιτία εκδηλώθηκε η φωτιά παίρνοντας γρήγορα διαστάσεις.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν παραπλέοντα πλοία, πυραυλάκατος του πολεμικού ναυτικού και ελικόπτερο super puma. Eίκοσι από τους επιβαίνοντες εγκατέλειψαν το πλοίο και μεταφέρθηκαν με λέμβο καλά στην υγεία τους στο λιμάνι της Ρόδου ενώ 12 από τα μέλη του πληρώματος παρέμειναν επι του οχηματαγωγού προκειμένου να συνδράμουν στην κατάσβεση της φωτιάς.Σήμερα το πρωί άλλα τέσσερα μέλη από το πλήρωμα επέστρεψαν στο "med star" ενώ εντός της ημέρας αναμένεται πυροσβεστικό πλοιάριο από την Κρήτη με στελέχη του πυροσβεστικού σώματος προκειμένου να εκτιμήσει την κατάσταση.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το πλοίο που θα μεταφερθεί...Πηγή Φωτό: rodiaki.gr & phlippos philippou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες