Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Πυροβολισμοί σε σταθμό τρένων στο Μόναχο...

https://left.gr/sites/left.gr/files/styles/large/public/monaxo-shoot.jpg?itok=2qwY7qvtΠολλοί τραυματίες, ανάμεσά τους μια αστυνομικίνα...

Πολλοί άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και μία αστυνομικίνα, τραυματίστηκαν σήμερα το πρωί από «πυροβολισμούς» που σημειώθηκαν σε...
σταθμό τραίνων του Μονάχου, ανακοίνωσε η αστυνομία της πόλης μέσω του λογαριασμού της στο Twitter, προσθέτοντας ότι ένας άνθρωπος έχει συλληφθεί. Πιθανόν το περιστατικό δεν συνδέεται με τρομοκρατία, σύμφωνα με την αστυνομία.

Σύμφωνα με τη Bild, μια γυναίκα αστυνομικός έχει τραυματιστεί σοβαρά. Αυτόπτης μάρτυρας λέει πως ο δράστης δέχτηκε πυροβολισμούς από αστυνομικούς, τραυματίστηκε ελαφρά και συνελήφθη. Αναφέρονται δε, δύο ακόμα τραυματίες. Το περιστατικό θεωρείται πλέον πως έληξε, και δεν υπάρχει πια κίνδυνος για το κοινό, σύμφωνα πάντα με την Μπιλντ. Η αστυνομία, προστίθεται, δεν δίνει κάποια ένδειξη ότι πρόκειται για περιστατικό τρομοκρατίας.
«Πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν από τους πυροβολισμούς» που σημειώθηκαν στον σταθμό τραίνων του Ουντερφέρινγκ και μία αστυνομικίνα «τραυματίστηκε σοβαρά», επεσήμανε η αστυνομία.

Την ίδια ώρα ο κρατικός ραδιοφωνικός σταθμός της Βαυαρίας, επικαλούμενος την αστυνομία, μετέδωσε ότι πιθανόν το περιστατικό δεν συνδέεται με τρομοκρατία.

«Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, πιθανόν δεν πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια», ανέφερε ο ραδιοφωνικός σταθμός.

To tweet της Ντόιτσε Βέλε που αναπαράγει το μηνυμα της αστυνομίας του Μονάχου:

 
left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες