Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2017

Βρέθηκε ο Έλληνας τραυματίας από την επίθεση στο Λονδίνο...

Τον μαχαίρωσαν οι τρομοκράτες... Τι λέει η φίλη του...Οι βρετανικές αρχές ανακοίνωσαν επισήμως στην ελληνική πρεσβεία στο...
Λονδίνο ότι μεταξύ των τραυματιών της διπλής τρομοκρατικής επίθεσης υπάρχει ένας Έλληνας.

Η ενημέρωση αναφέρει ότι ο τραυματίας, ο οποίος φέρει τραύμα από μαχαίρι, νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση και ότι είναι εκτός κινδύνου.

Την είδηση ανακοίνωσε στο facebook η ελληνική πρεσβεία στο Λονδίνο.

"Οι Βρετανικές αρχές μας ενημέρωσαν ότι ένας Έλληνας βρίσκεται μεταξύ των τραυματιών της επίθεσης. Νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση. Η Ελληνική Πρεσβεία βρίσκεται σε επικοινωνία μαζί του" αναφέρει η ανακοίνωση.
 
Σε επικοινωνία είναι μαζί του η ελληνική προξενική αρχή ώστε να του παράσχει οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί.

Δεν έχουν δοθεί περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητα του Έλληνα τραυματία.

Νωρίτερα είχε κυκλοφορήσει βίντεο το οποίο δείχνει έναν ματωμένο άνθρωπο να φωνάζει στα ελληνικά «Βοήθεια, έχω ματώσει». Πιθανότατα ο τραυματίας είναι ο ίδιος άνθρωπος, χωρίς βέβαια να υπάρχει κάποια επίσημη επιβεβαίωση.

Δείτε το βίντεο

Το star.gr εντόπισε φίλη του Έλληνα τραυματία, η οποία εξήγησε ότι ο φίλος της «είναι καλά. Χειρουργήθηκε τα ξημερώματα και θα χρειαστεί να μείνει στο νοσοκομείο για τουλάχιστον μια εβδομάδα ακόμα. Είναι καλά όμως».

Ο νεαρός «ερχόταν να βρει την παρέα μας, σε μένα μίλαγε στο τηλέφωνο» όπως περιγράφει η φίλη του. Αν κι έζησε τον απόλυτο τρόμο, έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο και θα αναρρώσει, οι σκηνές που βίωσε, όμως, δεν θα φύγουν εύκολα από το μυαλό του...
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ, star.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες