Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017

Κορώνα, γράμματα, ο Τζανακόπουλος χάνει...

Το Πρώτο Θέμα και τα τρολ της ΝΔ δε βρήκαν λέξη να πουν για τον καταλογισμό προστίμου 5 εκατ. ευρώ από το Ελεγκτικό Συνέδριο. Από κοντά και τα...
κακέκτυπα του Πρώτου Θέματος. Λογικό θα μου πεις.

Εντόπισαν όμως προκλητική σπατάλη στα 900 ευρώ για τη μετακίνηση δύο αστυνομικών με τον υπουργό Επικρατείας και κυβερνητικό εκπρόσωπο, την ώρα που οι τελευταίοι είναι υποχρεωμένοι υπηρεσιακά να τον ακολουθούν παντού. Πολλώ δε μάλλον, δύο εβδομάδες μετά από τρομοκρατικό χτύπημα σε πρώην πρωθυπουργό.

Δεν προκαλεί καμία εντύπωση. Ούτε αυτό, ούτε το γεγονός ότι πέρασαν την «είδηση» ως «τριήμερο του Τζανακόπουλου με λεφτά του Δημοσίου», βάζοντας σχεδόν σε υποσημείωση ότι πρόκειται για δαπάνες μετακίνησης, διαμονής και τα εκτός έδρας των δύο αστυνομικών.

Από κοντά φυσικά και οι δημοσιολογούντες γλόμποι και μη, οι οποίοι σε κάθε ευκαιρία αναπαράγουν ως μίσθαρνα τηλεοπτικά τρολ και προσπαθούν να αποδομήσουν επί προσωπικού όποιον δεν μπορούν να αντικρούσουν επί πολιτικού.

Οι τιμητές των πάντων είναι οι ίδιοι βέβαια που σε κάθε μετακίνησή τους τα τελευταία είκοσι χρόνια κινητοποιείται ένας ολόκληρος λόχος μαζί με μηχανοκίνητο τάγμα. Και οι ίδιοι που ταξίδευαν στη Νέα Υόρκη για δήθεν υπηρεσιακούς λόγους με ολόκληρο το σόι τους και με επιπλέον 120 άτομα κουστωδία. Και διέμεναν στο Plaza και τα πεντάστερα.

Υ.Γ. Το καταπληκτικό σε αυτού του είδους την εμετική προπαγάνδα είναι ότι εάν, ο μη γένοιτο, είχε συμβεί οτιδήποτε και δεν υπήρχε αστυνομική συνοδεία, άπαντες θα έκαναν λόγο για «χώρα μπανανία» και θα ζητούσαν το κεφάλι του αρμόδιου υπουργού Προστασίας του Πολίτη επί πίνακι. Κορώνα κερδίζω, γράμματα χάνεις δηλαδή…

tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες