Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017

Κορνέ ζαχαροπλαστικής σκότωσε διάσημη Γαλλίδα μπλόγκερ...


Το εξάρτημα ανατινάχθηκε και τη χτύπησε στο στήθος (ΦΩΤΟ)...
Η διάσημη γαλλίδα μπλόγκερ, Ρεμπέκα Μπέργκερ, έχασε τη ζωή της από έκρηξη μεταλλικού κορνέ ζαχαροπλαστικής. Ο...
θάνατός της ανακοινώθηκε στο facebook από την οικογένειά της, σε ανάρτηση που κάνει λόγο για «οικιακό ατύχημα».
Παράλληλα, στο λογαριασμό της στο instagram αναρτήθηκε από μέλος της οικογένειας φωτογραφία με το μεταλλικό κορνέ και σχετική λεζάντα που εφιστά την προσοχή για το ελαττωματικό προϊόν. «Το εξάρτημα ανατινάχθηκε και χτύπησε τη Ρεμπέκα στο στήθος, προκαλώντας το θάνατό της».
Η ανάρτηση προειδοποιεί τους αναγνώστες να μη χρησιμοποιήσουν το εν λόγω αντικείμενο και ενημερώνουν ότι χιλιάδες τέτοια μεταλλικά κορνέ κυκλοφορούν ακόμη στην αγορά.
Τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης μιλούν για καρδιακή ανακοπή της νεαρής κοπέλας, η οποία δεν επανήλθε, παρά τις προσπάθειες των γιατρών.
Η Ρεμπέκα Μπέργκερ, γνωστή στο χώρο της ιντερνετικής κοινότητας ως μπλόγκερ που προωθούσε τον υγιεινό τρόπο ζωής και την άσκηση, μετρούσε περίπου 55.000 φανς στο facebook και περίπου 160 χιλιάδες ακόλουθους στο instagram.
Το μεταλλικό κορνέ ζαχαροπλαστικής λειτουργεί με την εισαγωγή αερίου σε μεταλλικό δοχείο, το οποίο κρατά το εξάρτημα σε υψηλή πίεση.
Γαλλικό γκρουπ ενημέρωσης καταναλωτών είχε προειδοποιήσει εδώ και αρκετά χρόνια για τα ελαττώματα τέτοιων συσκευών.
Από το 2010 έχουν σημειωθεί πολλοί τραυματισμοί από τη χρήση αυτών των προϊόντων, από σπασμένα δόντια έως σπασμένα πλευρά, ενώ αρκετές είναι οι περιπτώσεις καταναλωτών, που έχουν φτάσει κυριολεκτικά ένα βήμα πριν το θάνατο.
Σύμφωνα με το Le Parisien, ένας παραγωγός προχώρησε σε ανάκληση του προϊόντος, αλλά ένα χρόνο μετά, μόνο 25.000 κορνέ επεστράφησαν από τους καταναλωτές, από τα 160.000 που είχαν πωληθεί.
Πηγή in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες